Прогноза за Славия – Витоша Бистрица

Славия - Витоша Бистрица

Обоснована прогноза за Славия – Витоша Бистрица

Славия

Славистите продължават да поддържат една нова линия на развитие вече от няколко години и по всичко изглежда тя остане в основата на развитието им и през следващите няколко години. Това, което собственикът им изяви като свое собствено желание, е да дава поле за изява на местни български футболисти. Все по-често неговият тим се превръща в един от онези, които дават път за изява и на млади състезатели, което определено е похвално, а при всичките тези промени, разместванията по отношение на класиране през последните сезони, са незначителни.

Отново „белите“ ще разчитат на 4-2-3-1, но в голям проблем за тях е на път да се превърне това, че имат огромни проблеми, свързани с отсъстващи и контузени. В тази неприятна графа влизат: Славчо Шоколаров, Цветелин Чунчуков, Георги Петков, Емил Стоев и Илиян Мицански. При всичките тези отсъстващи със сигурност „белите“ няма да се насладят на най-доброто с което разполагат, така че тяхната игра ще бъде силно повлияна от отсъствието на изброените. Витоша Бистрица отново се спаси по своя любим начин – благодарение на преминаване през плейофите в този толкова необичаен за европейския футбол формат на провеждане на футболно първенство.

Витоша Бистрица

За втора поредна година „бистришките тигри“ направиха истински геройства в така важните плейофни двубои и запазиха мястото си редом до най-добрите в страната. И при тях има известни размествания след като доскорошният им треньор – Росен Кирилов пое в посока Велико Търново, за да оглави Етър, а на неговото място застана Енгибар Енгибаров. Новият наставник при всички положения ще направи известни размествания в състава, но със сигурност най-важната фигура в единайсеторката му ще е Емил Гъргоров.

Дотук Витоша стои много успешно в съперничествата си с този опонент като в досегашните 6 съперничества не отстъпва по нищо. Момчетата на Енгибаров ще са на едно добро ниво и за пореден път ще затруднят „белите“ като прогнозата е за малко голове в мача.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Славия – Витоша Бистрица
прогноза:По 2.5 гола
коефициент: @1.65
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65