Славия – Етър

прогноза за Етъп - Славия

Обоснована прогноза за Етър – Славия

Безкрайно драматичен беше първият плейофиен сблъсък между тези тимове. Той се проведе във Велико Търново и в крайна сметка приключи при минимална победа за столичани с 1:0. Така те се доближиха страшно много до участието си в заключителния бараж за място в „Лига Европа“ състоящ се срещу 3-ия най-силен в крайното класиране на сезона и то в един-единствен сблъсък. Точно начинът на провеждане на въпросния плейоф за заемане на последното място в „Лига Европа“ буди страшно много въпросителни след като той е в огромна полза на отбора, класирал се от втората осмица.

Славия

Без значение дали той е Славия или някой друг, много трудно за него би било да превъзмогне качествен съперник като тима от стадион „Георги Аспарухов“. Това беше и едно от основните видоизменения, последвали от промяната в начина на провеждане на първенството. Колкото и странно да звучи, точно тимът на „сините“ измъкна най-големите ползи от това след като съвсем наскоро отстрани Верея в директен плейоф и си подпечата участие във втория по сила европейски клубен турнир.

Това по никакъв начин не засяга отбора на Славия, който от няколко години насам след като президентът му – Венцеслав Стефанов предприе изцяло нов начин на развитие, разчитайки основно на местни футболисти, български таланти, за изява в представителния отбор, продължава да се наслаждава на играта.

Славия е утвърдено име в българския футбол. Този отбор винаги ще играе огромна роля в страната и следва да бъде приеман все по-насериозно. Той беше един от малкото, които макар и рано отпаднали, се представиха на прилично ниво през предходната кампания в европейските турнири. Всеизвестно е, че Славия не разполага с огромен финансов бюджет и въпреки това потегли в една много правилна линия на развитие. В тази насока – само аплаузи за Венцеслав Стефанов, който прави така, че тимът му да продължава да дава поле за изяви на млади български таланти.

коефициент: @1.55 в winbet

Етър

Етър Велико Търново все още е воден от Красимир Балъков, но е всеизвестно, че в най-скоро време той ще се отдаде изцяло на каузата за прогрес на националния отбор на страната. Тимът е в минорно настроение и не се вижда как ще се върне в играта при подобен резултат от първия двубой със столичани.

Етър демонстрира много хубави неща по време на първата среща и въпреки това се оказа на губещата страна. Връщането в играта за великотърновци при този резултат е много трудно, а Славия ще разгърне прекрасната си игра в от дефанзивен план и така и няма да позволи на своя съперник да се върне в играта за класирането за финалния плейоф.

Прогнозата от под 2.5 гола в този двубой определено е най-добрата.

 

първенство:България – Първа Лига
двубой:Славия – Етър
прогноза: Под 2.5 гола
коефициент: @1.55
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55