Прогноза за Славия – Етър Велико Търново

футболни прогнози

Безплатни футболни прогнози с анализ от 5bet.eu

Тези тимове постигнаха основното през сезона, гарантирайки си оцеляването в елита на страната, а от тук насетне, всичко допълнително ще е добре дошло за тях. Всеки от тях използва по най-добрия начин възможността и това, че остана в компанията на по-слабите опоненти, като записа прекрасни резултати в тази втора част от кампанията и си отвори много добра позиция за решителната – трета – тази на директните плейофи.

Славия

Така при всички положения един от Славия и Етър Велико Търново ще се изправи срещу 3-ия в крайното класиране отново в директна елиминация и ако има и малко късмет, то като нищо ще се озове и в турнира „Лига Европа“. Вече се стигна до една огромна сензация през сезона след като Локомотив Пловдив спечели купата на страната и си гарантира участие на европейската сцена, така че няма да е толкова изненадващо ако някой измежду тях последва примера на „смърфовете“.

Все по-често Славия прибягва до това да действа предпазливо в своите двубои и да предприема по-разкрепостени действия едва в заключителните 10-15 минути. Нещо подобно тимът приложи и срещу Ботев Враца когато въпреки, че не се наложи в рамките на редовното време, съкруши съперника в продълженията. За пореден път славистите ще разчитат на същата игрова нагласа и ще са много стабилни в отбранителен план.

Добри оферти за залози в bet365

Етър Велико Търново

Етър все още няма да е оставил на заден план раздялата с Красимир Балъков. Тимът ще е разколебан и на няколко пъти ще е близо до това да допусне гол през първата част. Въпреки това все пак ще има и извстна доза късмет, за да запази нулевото реми до почивката.

Славия ще е по-дейният от двата тима и въпреки това много дълго време няма да намери път към вратата на съперника си. Друга много добра прогноза за това съперничество е да няма гол до паузата.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Славия – Етър Велико Търново
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: @1.65
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65