Прогноза за Славия – Ботев Враца

Славия - Ботев Враца

Обоснована прогноза от типа под/над 1.5 гола

Много, много скучен беше първият двубой между тимовете на Славия и Ботев Враца, който не предложи голям брой от красивата част от играта – положенията и никаква от върховата в това отношение – головете. Това е нещо много нетипично за славистите, които във втори пореден свой сблъсък не допускат гол във вратата си, а във всеки от предходните 3 както реализираха в изобилие, така и инкасираха.

Славия

Само във въпросните 3 сблъсъка – срещу Локомотив Пловдив, Септември и Дунав Русе феновете видяха 17 гола. След известното затишие през последните две седмици „белите“ ще се завърнат към обичайния си начин на игра. Това, че ще излязат на своя стадион в ответния двубой със сигурност е нещо, което може да им помогне, но при това положение – след като не се разписаха във Враца, няма да имат възможността да използват евентуално предимство от гол на чужд терен.

Много лицеприятна ще се окаже цялата ситуация за врачани ако някак си намерят път към откриването на резултата, тъй като тогава при всички положения, за да се стигне до тяхно отпадане следва славистите да върнат най-малко два безответни гола.

Ботев Враца

Определено в настоящия миг Ботев Враца е този от двата тима, който се намира в по-добро състояние. Възпитаниците на Сашо Ангелов са непобедени от 3-и март насам (като тогава отстъпина на Лудогорец), а вече в 9 поредни двубоя се представят на едно много добро ниво. Това, което следва задължително да се отбележи, е че през последните няколко седмици играта им в отбрана става все по-лоша и по-лоша, а това, че отчайващият тим на Верея се разписа във вратата им, със сигурност е допълнителен показател за това.

Въпреки, че като цяло изобилстват директните сблъсъци с малко голове, този няма да е от тях като желанието и на едните, и на другите ще е да играят красив футбол.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Славия – Ботев Враца
прогноза: над 1.5 гола
коефициент: @1.45в 1xbet
Статус: Губи

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.451.451.45