Прогноза за Славия – Ботев Пловдив

Славия - Ботев Пловдив

Обоснована прогноза за Славия – Ботев Пловдив

Славия

Славия направи някои хубави неща от началото на сезона – най-вече в неговото начало когато отстрани един съперник в „Лига Европа“, а след това едва не направи и голямата изненада срещу Хайдук Сплит. Постави и отличен старт на сезона в първенството, печелейки четири точки от сблъсъците с Берое и Локомотив Пловдив.

Там някъде започнаха и несполуките изразяващи се в три последователни поражения, които запратиха „белите“ в противоположна посока. От там насетне те спечелиха едва веднъж в последвалите три сблъсъка като надделяха в спора с Дунав Русе (2:0), а в следващите два кръга феновете, наблюдаващи срещите им, не видяха и едно попадение.

Това продължава да затвърждава мнението, че Славия все още не е в никак добро състояние по отношение на изявите си в заключителната фаза от играта. Тимът има няколко нападатели, но нито един от тях не е сред онези, които са способни да осигурят по 15-20 попадения на сезон.

Проличаха си страшно много слабости точно в нападението, като позитивите и в този случай отидоха в противоположна посока. Защитната линия на славистите е много млада и въпреки това демонстрира забележителен синхрон помежду си, за да спре дори нападението на Лудогорец. Малко след това тя направи няколко груби грешки срещу последния в класирането – Верея, но за щастие на феновете на „белите“, те не бяха наказани и така се стигна до второто последователно нулево реми.

Ботев Пловдив

Ботев Пловдив играеше много зрелищно през миналия сезон когато голяма част от срещите на тима протичаха с наличието на извънредно голям брой попадения. Понастоящем положението е малко по-различно като вече в три последователни кръга налице е развръзка с под 2.5 гола.

За „канарчетата“ това гостуване на Славия няма да е никак лесно, дори напротив, тъй като ще срещнат съперник, който стои много добре окомплектован в своята половина и не оставя празни пространства, от каквито имат нужда атакуващите футболисти на противника.

Въпреки че през последните две години сблъсъците между Славия и Ботев Пловдив са почти винаги безкрайно драматични и изпълнени с много голове, като 6 от предходните 8 завършиха с над 2.5 гола, този път неособено добрият ритъм и в двата тима ще им попречи да продължат тази серия и зрителите няма да видят подобна развръзка.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Славия – Ботев Пловдив
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.75 в букмейкър winbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75