Обоснована прогноза за Швеция – Турция

швеция - търция

Обоснована футболна прогноза за Швеция – Турция.

Швеция изпрати силно Световно първенство, достигайки до заключителните етапи, макар предвижданията бяха за ранно отпадане. Такова не се случи след като тимът направи няколко паметни срещи и в крайна сметка отпадна от Англия. Преди няколко дни, когато голяма част от отборите участваха в първия кръг на Лигата на нациите, програмата на шведите включваше изиграването на контрола с Австрия, която беше изнесена по покъртителен начин от тях.

Играха безобразно през много голяма част от игровото време и получилото се 2:0 беше най-малкото с което можеха да си тръгнат. Срещу Турция те ще подходят по много по-различен начин и от този в контролата с Австрия, и от този на Световното. За първи път от страшно много време насам шведите ще се постараят да изглеждат зрелищно като особено в първите минути, подпомогнати и от своята публика, те ще действат изнесени дълбоко в противниковото поле и ще се надяват на вкарване на ранен гол. Турция започна един нов много интересен период от развитието си след като назначи Мирча Луческу.

ой е един от най-добрите избори точно в този миг и като нищо може да им върне старата слава. За негово съжаление обаче поражението от Русия в първия двубой нанася много голям удар по амбициите на тима му и от тук насетне, за да се класира, ще се нуждае от почти пълен актив.

Ново поражение за турците ще е равносилно на загуба на шансовете за спечелване на групата и съответно за класиране на финалите на ЕВРО 2020 посредством турнира. Има достатъчно класа в тяхното нападение, придадена от Ченк Тосун, Хакан Чалханоглу и Ченгиз Юндер. Турция няма какво да губи в оставащите двубои и ще загърби несполуките отпреди няколко дни, отдавайки се на по-разкрепостен футбол.

Коефициентът от 2.35 за развръзка с над 2.5 гола е повече от добър.

първенство:Лига на нациите
двубой: Казахстан – Грузия
прогноза:над 2.5 гола
коефициент: @2.35 в betfair
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.352.302.35