Прогноза за Щутгарт – Унион Берлин

Щутгарт - Унион Берлин 1

Обоснована прогноза за Щутгарт – Унион Берлин

Щутгарт

Щутгарт, който от няколко години насам все се разхожда по една много тънка линия между спасението и изпадането, най-накрая стигна и до участие в плейофа за оцеляване. Това беше нещо напълно неизбежно, което беше просто въпрос на време.

Редицата тотални провали в хода на кампанията не беше в състояние да бъде превъзмогната дори при прекрасния завършващ етап от страна на тима. Той спечели цели 7 точки в рамките на последните 4 кръга в първенството и въпреки това не се оказа в състояние да се поздрави с директното оцеляване. Не следва обаче разочарованието да го обхване след като все пак съумя да направи първата голяма крачка към спасението, завършвайки пред Нюрнберг и Хановер, с което си гарантира участие в плейоф срещу съперник от втория ешелон.

Всеизвестно е, че през последните години успехите на елитните отбори (без значение кои са те) в това съперничество, стават все повече, така че Щутгарт е обвзет от оптимизъм преди началото на първия двубой с Унион (след който има и реванш). През последните няколко седмици все пак Щутгарт демонстрира сериозен прогрес в изявите си като на цели 3 пъти в рамките на последните си 4 двубоя запази вратата си без инкасиран гол.

Какво значи под 2.5 гола? – прочете тук

Унион Берлин

Точно това е нещо, което е от огромно значение в домакинството на Унион Берлин. Щутгарт, който е един много голям отбор в страната, ще направи така, че да погледне на първо време към това да не инкасира гол, а едва след това към реализирането на такъв. Тимът е обвзет от огромен оптимизъм след осъществената съвсем наскоро треньорска рокада. Бившият наставник – Маркус Вайнциръл спечели едва един от 15-те си двубоя в първенството, а за много кратък период от време новият треньор – Нико Вилиг, вече се отчете с два триумфа. Футболистите демонстрираха огромно желание да играят за него, тъй като е всеизвестно, че гарантира ли им оцеляването, то е много вероятно той да получи и позицията за постоянно.

Щутгарт има много по-класните футболисти от от тези на съперника, а освен това вече много дълго време те играят заедно, така че е изненадващо, че коефициентите за краен победител в това противопоставяне са едва ли не изравнени. Първото съперничество помежду им няма да е толкова зрелищно като головете в него ще са много малко и въпреки това точно Щутгарт ще остане с по-големите шансове за крайния триумф в този плейофен сблъсък.

Първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Щутгарт – Унион Берлин
прогноза: над 2.5 гола.
коефициенти: коефициенти отбукмейкър Бет365 

Статус:Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55