Прогноза за Септември – Ботев Пловдив

Септември-Ботев-Пловдив - прогноза

Обоснована прогноза за Септември-Ботев Пловдив от Първа Лига

Септември и Ботев Пловдив започват днешния футболен ден по родните терени. Проваляйки се в начинанието да стигнат до победа в първия кръг, в задаващото се противопоставяне те са насочили погледи точно в тази посока, записването на първи три точки.

Септември

Септември изпрати много силен сезон за своите възможности, като самият Николай Митов заяви, че неговият тим ще се цели дори още по-високо през настоящия. Всъщност в този отбор се работи много правилно и както собствениците добавиха стремежът е за развиване и на школата на тима, а впоследствие и налагане на все повече родни футболисти.

Освен това стартовият състав е почти идентичен с този от миналата година с няколко козметични промени. В редиците акостира добре познатият по родните терени румънец Александру Бенга, който преди известно време беше част именно от предстоящия съперник Ботев Пловдив и се очаква още в този двубой да направи своя официален дебют.

Извън сметките на Митов остават Янко Георгиев, Александър Георгиев и Стилиян Николов, а след наказание се завръща Здравко Димитров. Стартовият състав на Септември в това домакинство ще бъде изграден от приблизително равен брой чуждестранни и родни футболисти като в първата група влизат Гади, Байду, Диаби, Бенга и Алвеш.

Ботев Пловдив

На много повече български състезатели ще заложи Николай Киров, в чийто стартов състав се очаква да има едва трима легионери – Кайзер, Ндонгала и Алфонсо. Нападението за втори пореден кръг ще се води от Стивън Петков, а точно зад гърба му със свободна роля ще е натоварен Тодор Неделев.

Двамата са в страхотен синхрон и въпреки, че не бяха убедителни срещу Левски в първия кръг, в този случай ще разгърнат най-доброто от уменията си. Нападателят Диого Кампос се възстанови от контузия и се завръща на резервната скамейка. За съжаление Серкан Юсеин остава извън редиците на „канарчетата“ за това гостуване след като получи контузия в първия кръг.

На неговото място се предвижда, че ще стартира новото попълнение Васил Шопов. Всъщност и Ботев Пловдив, и Септември бяха безобрани в атакуващ план в първия кръг и в посока подобряване на изявите си точно в тази част от играта ще са насочени всичките усилия на треньорските щабове при положение, че остриетата и на едните, и на другите са демонстрирали и то нееднократно, че умеят да бележат.

През миналия сезон Ботев първо отвя този си опонент в „Коматево“ с 5:0, а през втория дял от кампанията – точките бяха поделени в София (1:1). Най-неприятното по отношение на търсената висока резултатност е, че все още е втори кръг и двата отбора не са навлезли във възможно най-добър ритъм, но точно в този случай това ще остане на заден план и офанзивните им футболисти – Гади, Галчев, Будинов от една страна и Петков, Неделев и Ндонгала от друга ще оберат лаврите.

Прогнозата

Като нищо тази среща ще се превърне в една от най-зрелищните от началото на сезона. Предвиждаме, че коефициентът за над 2.5 гола ще се повиши още повече и непосредствено преди началото на двубоя ще бъде дори над 2.00, така че ако сте се спрели на тази прогноза, най-добре е да бъде осъществена минути преди първия съдийски сигнал.

първенство: Първа Лига
двубой:Септември – Ботев Пловдив
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: @2.00 в betfair
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.951.902.00