Прогноза за Сепси – ФКСБ

Сепси

Сепси е сред амбициозните футболни проекти в Румъния и продължава да се наслаждава на огромен прогрес след като е тим с едва няколкогодишна история. След едва един месец ще отбележи своята 8-а годишнина, а вече е част от най-постоянните на най-високото ниво в страната. Най-радващото за него и за феновете му е, че няма никакво намерение да спира с инвестициите, а продължава да прави нови и нови такива, за да се доближи все повече до нивото на безспорно най-силния отбор в цялата страна – ФКСБ. Този тим на Сепси разполага с изобилие от чужденци, което само потвърждава това, че направените инвестиции са в основата на нещо наистина голямо.

За съжаление на наставника Шаба Ласло, той няма да може да разчита на българският краен бранител Радослав Димитров, който направи истински фурор през миналия сезон с екипа на Университатя Крайова и бързо се озова в полезрението от Сепси.

Другият българин в състава все пак е на разположение, като става на въпрос за вътрешния полузащитник Стефан Велев, а освен това се очаква и да започне като титуляр. Много интересна е ситуацията в нападението на Сепси, където ще бъдат въведени сериозни размествания. Привличането на Хилал Бен Муса и на Петер Гал-Андрезли (само преди няколко дни), ще направи още повече опциите пред треньора, но в близките няколко кръга това няма да му донесе особени ползи. Петер Гал-Андрезли е познат и в България след като беше част от отбора на Ружомберок, който съвсем наскоро на два пъти беше победен от Левски. Отпадането от евро-турнирите направи така, че той да погледне в различна посока и няколко дни след това подписа със Сепси.

ФКСБ

Радващото за момчетата на Ласло е, че вече откриха точковия си актив след нулевото реми с Волунтари преди седмица, така че ще могат да излязат на терена и просто да се насладят на съперничеството си с ФКСБ и дори да загубят, няма да е фатално. Коефициентите за победа на отявления фаворит направо се сринаха като от 1.90 вече се дават с по 1.55. Въпреки това в никакъв случай този двубой няма да е лек за него.

За първи път от много дълго време насам в редиците на ФКСБ има толкова голям брой румънски футболисти. В началото на този месец тимът смени и треньора си, така че все още не е в топ състояние. Видяха се известни пробойни при него както в откриващия кръг, когато все пак се справи с Херманщад с 4:3, така и през седмицата, когато се наложи над Милсами с 1:2. ФКСБ ще има един тежък сблъсък, в който ще се надява на това да стигне до минимална победа и да запази пълен точков актив.

Сепси ще стои много добре на терена и ще се отбранява подобаващо.

първенство:Румъния – Лига 1
двубой: Сепси – ФКСБ
прогноза:По 2.5 гола
коефициент: @1.85
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85