Прогноза за Сенегал – Танзания

Сенегал - Танзания 1

Сенегал

Друг от големите фаворити за спечелването на титлата – Сенегал стартира участието си в надпреварата. Всеизвестно е какви футболни звезди има в този състав и това, че точно той е определян като един от тези, имащи най-големи шансове не само да спечелят групата, а и целия турнир, е сред най-нормалните неща на света. Сенегалците ще са водени от намиращия се в супер форма Садио Мане.

Фланговият футболист е сред най-прогресиращите в цяла Европа и вече напълно заслужено е и капитан на своята родина. Около него ще има редица други футболисти от висок калибър, така че той няма да е единствената заплаха за противника. Допълвайки и това, че начело на тима е Алиу Сисе, който го окомплектова по един много добър начин и именно благодарение на него най-накрая тези иначе прекрасни индивидуалности заприличаха на отбор, то поводите за оптимизъм пред тази футболна нация са толкова много.

Друг от представителите на Висшата лига е Идриса Гай от Евертън, а същото е в сила и за Шейку Куяте от Кристъл Палас. Сред водещите футболисти на Сенегал са още: Муса Уаге (Барселона), Баду Ндиайе (Галатасарай), Балде Кейта (Интер), Салиф Сане (Шалке 04), Калиду Кулибали (Наполи) и Мбайе Нианг (Рен).

Всички тези отбори са всеизвестни на футболните запалянковци, така че това само засвидетелства на колко високо ниво се подвизават съставляващите части на този тим.

Танзания

Колкото и изненадващо да е, отборът на Танзания не е дебютант в надпреварата. Той е участвал един път във финалите ѝ като това се случва през 1980-а година. В настоящите си редици тимът няма някакъв особен блясък, което е напълно нормално, като най-изявените му футболисти са едва трима, като само един от тях се подвизава в елитен отбор и това е белгийският Генк.

Не се вижда начин на света по който точно този отбор на Танзания, въпреки че има един добре познат футболист от близкото минало за свой треньор – Емануел Амунике, да стигне до изненадата и да завърши пред някой измежду Сенегал и Алжир.

Точно в този сблъсък ще се стигне до една от най-изразителните победи и тя ще е на сметката на символичните домакини.

първенство:Купа на Африканските Нации
двубой: Сенегал – Танзания
прогноза:Сенегал -1.5
коефициент: @1.95 в winbet
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.951.951.95