Прогноза Селтик – Судува

Селтик - СудуваСелтик беше отчайващ в първия двубой с литовския тим и въпреки това изкопчи 1:1, което не е никак лош турнирен резултат. И така „детелините“ се доближиха страшно много до място в груповата фаза на втория по сила евро-турнир, което е от огромно значение за тях.

Селтик

През последните няколко седмици започва да се забелязва нещо нетипично за шотландците – недостатъчно добри умения в завършващата фаза от играта. Първо реализираха само гол срещу Судува, а три дни след това повториха това и срещу Хамилтън. Всичко това загатва, че не са в най-доброто си състояние, но се нуждаят от направата на един силен двубой, за да загърбят несполуките и да се завърнат към най-добрите си изяви в предни позиции.

В нападението на „детелините“ има някои забележителни футболисти като: Едуард, Грифитс, Дембеле и Рогич. За най-голямо съжаление на треньора Брендън Роджърс Едуард е с контузия и няма да вземе участие в домакинството на Судува.

Судува

Този отбор просто не може да си позволи лукса да не влезе в групите на надпревара при положение, че по всяка вероятност няма да има особена конкуренция на местно ниво и през този сезон. Литовците не представляват адекватно препятствие за шотландците, тъй като освен това, че са от първенството, което е в пъти по-слабо от шотландското, не разполагат с необходимите футболисти, за да се противопоставят на съперника.

Преди 16 години същите два тима се срещнаха отново в същия турнир като тогава Селтик се наложи с 8:1 в първия двубой, а реваншът приключи с 2:0 отново в тяхна полза.

Шотландците няма да си позволят да бъдат така колебливи както преди седмица и няма да имат нищо общо с отчайващите си изяви от първия двубой. Най-накрая „детелините“ ще поставят началото на една много дълга успешна серия от високо резултатни срещи, като това ще се случи още в реванша със Судува.

първенство: Лига Европа
двубой: Селтик – Судува
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: @1,53 в betfair
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.531.501.53