Прогноза за Саутхямптън – Уулвърхямптън

Саутхямптън - Уулвърхямптън

Обоснована прогноза за Саутхямптън – Уулвърхямптън

Саутхямптън и Уулвърхямптън ще решат помежду си един от най-важните комплекти точки през целия уикенд в английския футбол. Той ще се отрази върху няколко аспекта и няколко групи тимове като няма да засегне единствено тези от Топ 6. По някакъв начин и при точно определена развръзка в едната или другата посока, всеки от участниците в съперничеството ще е в състояние да потегли към желаната дестинация.

Саутхямптън

„Светците“ продължават да се надяват на извисяване и не само духовно, а на физическо такова, в класирането на английската Премиършип. Докато по-рано през сезона бяха изпаднали едва ли не в тотално разочарование, светлината в тунела за тях беше придадена от назначаването на Ралф Хаузенхютъл. С пристигането си от немския футболен елит австрийският треньор допринесе към безкрайната палитра на Премиършип и със своя стил.

Неговите футболисти излязоха безстрашни на терена и срещу водача в класирането и въпреки че загубиха, оставиха много добри впечатления с играта си. Така същият този Хаузенхютъл продължава с промените в редиците на „светците“ като основната от тях е, че продължава да надгражда над халфовата линия. Играли с какви ли не формации, с трима или четирима в средата на терена и най-често с четирима в отбрана, домакините имаха страшно много разочарования.

Хаузенхютъл прибегна до промяна като въведе нещо, което по-рано през сезона се опитваше да прави Хосеп Гуардиола – игра с трима централни защитници и двама халф-бека. Все пак Гуардиола е на път окончателно да се откаже от този си подход, докато Хаузенхютъл се приспособява все повече към него. Крайните му бранители ще имат сериозни затруднения срещу тези на съперника, които са огледални.

Уулвърхямптън

Точно Уулвърхямптън е един от тимовете в елита на Англия, които продължават да разгръщат най-добрия си футбол с вече споменатата формация с петима бранители, като това 3-5-2 на „вълците“ е малко по-различно от това на „светците“. Всъщност основната разлика помежду им е само една – тази, че Нуно Еспирито (начело на Уулвърхямптън) играе с двама изнесени ценрални нападатели, каквито са Жота и Хименес, а Хаузенхютъл – с двама зад гърба на единствения централен нападател. Много често при „вълците“ петимата в средата на терена действат в линия като на отделни моменти съвсем леко по-назад се прибира Рубен Невеш.

Цялата средна линия на „вълците“ в този си вид (с Невеш, Моутиньо и Дендонкер) е дефанзивно ориентирана и следва да помага страшно много на своите бранители точно във визитата на Саутхямптън.

Измина повече от месец от последния случай, в който Уулвърхямптън не инкасира гол във вратата си, така че или в този, или в следващия кръг тимът ще се върне към прекрасните си изяви в своята половина и най-накрая ще престане да допуска лековати попадения.

коефициент: 1.61 в Betfair

прогноза: под 2.5 гола @ 1.61

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Саутхямптън – Уулвърхямптън
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: 1.61 в Betfair
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.61