Обоснована прогноза за Саутхямптън – Хъдърсфийлд

Саутхямптън - Уулвърхямптън

Обоснована прогноза за Саутхямптън – Уулвърхямптън

Саутхямптън

Саутхямптън премина през няколко много противоречиви етапа само в рамките на този сезон и въпреки това го завършва по възможно най-благоприятния за себе си начин – с оцеляване и продължаване на престоя си на най-високо ниво. От години насам същият този отбор е много зрелищен за наблюдаване и макар да имаше известни изключения в това отношение (в кратки етапи от развитието му по времето на Марк Хюз), след назначаването на австриеца Ралф Хаузенхютъл положението коренно се промени.

Същият този треньор се прочу в немската Бундеслига с прекалено агресивния си стил на игра, а това, че се премести в английския елит, по никакъв начин не повлия на вижданията му за играта. Още от дебютния си двубой, та до днес, той разчита точно на такъв подход, и точно това донесе немалко успехи на „светците“, които много преди последния кръг си гарантираха оцеляването, а в моментите, точно след назначаването му, изглеждаше така, сякаш буквално до последната седмица ще са в битката. Хаузенхютъл направи едно огромно откритие за „светците“ и то се казва Ян Валери. Десният краен бранител, който само преди година беше световноизвестен, днес е считан за един от най-перспективните млади футболисти на тази позиция.

Когато става на въпрос за Хаузенхютъл винаги страшно много внимание се отдава на играта му в офанзивен план, докато тази на другия край на терена остава на второ време. Няма как да се пропусне да се отбележи това, че точно откакто пое Саутхямптън австриецът промени страшно много неща в отбранителен план и то все в позитивен аспект.

По никакъв начин не следва той да изневери на обичайия си избор за защитна линия и в домакинството на Хъдърсфийлд от последния кръг, но накратко ще ви запознаем с цялостния състав на тима, който следва да бъде: Гън, Валери, Беднарек, Стивънс, Бертранд, Армстронг, Лемина, Хьойберг, Редмънд, Лонг, Ингс.

Списък с букмейкъри тук.

Хъдърсфийлд

Насреща им ще застанат: Льосъл, Льове, Конголо, Шиндлер, Смит, Бакуна, Хог, Моой, Притчард, Мбенза, Грант. Още преди много време, вече примирили се с изпадането, ръководните фактори в редиците на Хъдърсфийлд предприеха едно много дискутирано назначение на треньора Ян Зиверт, който доскоро беше напълно неизвестен на световната футболна общественост. Все още обаче не е ясно дали той ще се задържи за дълго.

От страшно много кръгове насам „териерите“ все пак гледат към началото на новия сезон, което за тях ще е съпротовдено с регрес – в посока Чемпиъншип. Безкрайно ключово за тях е да направят всичко по силите си още през него да спечелят промоцията и да се озоват редом до най-добрите, в противен случай е напълно възможно в следващите минимум 2-3 години да са част от Чемпиъншип.

При целия им понастоящем разпокъсан състав, който ако не друго, все пак вече е обигран, и те са избрали посоката на развитие, всъщност не следва да постигнат някакви грандиозни успехи в скоро време, но не бива да се подценява това, че тези им 11, които са сред титулярите, вече са сработени, и при всички положения, ако не за директната промоция, то следва да бъдат основен фактор в битката за плейофите още през следващата кампания.

На този етап от сезона в Премиършип, вече изпаднали, „териериете“ няма да са в състояние да затруднят отбраната на съперника и ако не друго, то поне ще стигнат до това да не инкасират особено голям брой голове във вратата си.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Саутхямптън – Хъдърсфийлд
прогнозапод 3.5 гола
коефициент: 1.60
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60