Прогноза за Розенборг – БАТЕ Борисов

прогнози за шампионска лига

Обосновани прогнози за Шампионска лига

Розенборг

Розенборг се пропука и отстъпи на беларуския си опонент преди седмица и въпреки това се видяха някои много добри неща от страна на футболистите на тима. Норвежците играят безкрайно зрелищен футбол като със сигурност след като допуснаха поражение в първия мач ще погледнат към противниковата врата още от самото начало. Розенборг ще играе със своята любима схема на 4-3-3 с: Хансен, Хеденщад, Региниусен, Ховланд, Мелинг, Йенсен, Трондзен, Конрадсен, Акинтола, Сьодерлунд и Адегбенро. С това присъствие на двама нигерийци в триото нападатели и то от подобна величина, със сигурност Розенборг ще е много агресивно настроен.

Включването на Адегбенро е много любопитно. Той остана на пейката по време на първия двубой и отсъствието му определено се видя. Като се добави и това, че той има прекрасно разбирателство със сънародника си от другия край на нападението, то със сигурност Розенборг ще се чувства много комфортно и ще е готов за големи подвизи от самото начало на реванша с БАТЕ Борисов.

БАТЕ Борисов

Опонентът ще играе с абсолютно същата схема като ще има и няколко чужденци в стартовия си състав. Това ще са: Филипович, Туоминен и Симович. Това 4-3-3 на беларусите обаче няма да има много общо с това на опонента, тъй като самото развитие на двубоя ще е много по-различно от това преди седмица. Рано-рано Розенборг ще поеме инициативата и ще направи така, че да достави огромно удоволствие на своите фенове, изпълнили „Леркендал Щадион“.

БАТЕ Борисов беше хит на европейската сцена, но преди няколко години. Вече дълго време същият този отбор не се наслаждава на най-добрите си резултати и за него ще става все по-трудно да задържи водачеството си на местно равнище. Розенборг ще продължи тази серия, тотално ще надиграе опонента си и ще направи така, че да постави началото на още по-сериозна криза в редиците му.

първенство:Шампионска лига
двубой: Розенборг – БАТЕ Борисов
прогноза:Розенборг
коефициент: @1.65
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65