Прогноза за Рома – Реал Мадрид

Определено най-интересната приятелска среща през целия ден. Вчера погледите бяха насочени към противопоставяне с подобен характер – между италиански и испански тим като това бяха Наполи и Барселона, а „каталунците“ не оставиха никакви съмнения в превъзходството си, печелейки с 4:0.

Рома

Със сигурност Рома ще окаже по-голям отпор на „белия балет“, а и при положение, че двубоят ще се изиграе на „Олимпико“ ще е изненадващо ако се стигне до подобен разгром в полза на испанците и в този случай.

предсезонната си подготовка римляните изиграха страшно много приятелски двубои – срещу Риети, Тернана, Перуджа, Лил и Атлетик Билбао. Чувствително по-важните за тях започнаха в началото на август – с контролата срещу „кучетата“, спечелена по драматичен начин с 3:2. В последвалата проверка с Атлетик Билбао римляните отново бяха безкрайно зрелищни за наблюдаване като крайният резултат се оказа 2:2.

При всички положения те се чувстват комфортно когато двубоите се развиват по толкова зрелищен начин – с непрестанни атаки по посока и на двете врати, а точно такава ще е развръзката и на съперничеството им с Реал Мадрид. Дотук те тотално разочароваха през първата част на въпросните две проверки и сякаш настъпва моментът, в който да внесат желаната корекция в това отношение. Със сигурност Пауло Фонсека е треньор, който разчита страшно много на атакуващия футбол, а и най-накрая ще направи така, че неговите футболисти да са на ниво през първата част.

Реал Мадрид

Реал Мадрид ще има необходимост от известно време, за да влезе в ритъм, а непрестанните критики по адрес на тима, треньора и футболистите ще внесат известен смут в изявите му през първата част.

Едва след почивката „белия балет“ ще стабилизира представянето си и ще разгърне най-добрия си футбол, правейки един голям обрат. Избегнете прогноза за твърда двойка преди първия съдийски сигнал, тъй като тя ще е по-добър избор при откриване на резултата от страна на Рома, което ще направи нейната ставка в пъти по-голяма. При по-ниска ставка най-добрата прогноза за мача е гол/гол (1.50).

първенство:Приятелски мач
двубой:Рома – Реал Мадрид
прогноза:Гол/ГОл
коефициент: @1.50
Статус: Печели

Други прогнози
1/2 първо/краен @ 25.00 -Ззагуба
2 (прочетете последното изречение в анализа)@ 1.90 – загуба
първо полувреме 1 @ 3.90 – загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50