Прогноза за Рома – Порто

Рома - Порто- прогноза

Обоснована прогноза за Рома – Порто

Редица съперничества приковават интереса на футболния запалянко, а това между Рома и Порто определено не получава достатъчно внимание. Въпреки това изненадата ще стане факт и точно тези тимове ще сътворят едно от футболните бижута в тази фаза от турнира.

Рома

Лошите новини за домакините дойдоха в последните няколко дни когато стана ясно, че няма да могат да разчитат на вратаря си Робин Олсен, който получи травма и не взе участие и в последния кръг от Серия А срещу Киево. На неговото място ще застане Миранте, който много рядко получава титулярното място и със сигурност няма да е особено уверен, излизайки в толкова важен двубой.

Друг безкрайно значим за римляните футболист – Ченгиз Юндер, също няма да е даже сред резервите в този случай поради същата причина – контузия. Той страда от същата травма като тази на титуляра по другия фланг на нападението Патрик Шик, а компания в лазарета им прави и Диего Пероти. Всички изброени са с основополагащо значение за италианците, така че голяма част от титулярите им в предни позиции ще са извън строя.

Там обаче ще е Джеко, който ще има около себе си Ел Шарауи. Дилемата е дали пък най-накрая Джъстин Клуиверт няма да получи титулярното място и то в толкова голям двубой. Контузиите започнаха да се настаняват все по-трайно в редиците на Рома и точно с тях е свързано присъствието на едва 9 резерви от допустимите 12 за визитата на Киево. Медиите не пропуснаха да обърнат внимание на това и на липсата на достатъчно алтернативи от пейката за Ди Франческо. Порто също има няколко проблеми от същото естество, но те са много по-малко.

PalmsBet регистрация с висок залог

Порто

Извън сметките на португалците остават Абубакар, Марега и Корона. И тримата титуляри като първите двама са централни нападатели и са в лазарета, а последният натрупа жълти картони и ще пропусне един двубой. Точно преди два сезона Рома и Порто кръстосаха шпаги в същия турнир като тогава това се случи точно на прага на груповата фаза и португалците ликуваха след 1:1 в Португалия и 3:0 за тях насред Рим.

С каквито и изпълнители да излязат, римляните ще гледат единствено към това да стигнат до аванс и то от повече от гол още след този сблъсък. Головете са нещо, към което и двата състава имат много сериозно привличане, така че ще оставят всякакви отбранителни действия запратени в ъгъла и още в първия си сблъсък ще изумят с изобилието от голове.

първенство:Шампионска лига
двубой:Рома – Порто
прогноза: над 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.90 при с нова регистрация PalmsBet
рискови прогнози:прогноза:над 0.5 гола @ 1,45
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90