Регистрация в Palms Bet – стъпка по стъпка

registracia w palmsbet

Нова регистрация в PalmsBet България

Много нови потребители на сайтовете за спортни залози изпитват затруднения с регистрацията. Това ни провокира да ви предложим една подробна статия, която ще ви помогне да се регистрирате в Palms Bet, без да имате никакви проблеми. Имайте предвид, че регистрацията на акаунт не крие никакви сложности, ако четете внимателно указанията.

Как да създам акаунт в Palms Bet?

По-долу описваме стъпка по стъпка регистрацията в Palms Bet. Ако извършите всичко, както сме посочили, но все пак имате някакъв проблем, то можете да отправите запитване към поддръжката на уебсайта. За целта използвайте чат на живо, който ще намерите в десния долен ъгъл. Там отворете прозорец и съобщете за проблема, който имате с регистрацията.

Стъпка 1 – отправете поглед към горния десен ъгъл на началната страница в сайта, където има линк (връзка), на който пише “РЕГИСТРАЦИЯ”. Кликнете на него и ще видите формуляра за попълване. В него съобщавате вашите лични данни и информация за вас като потребител.

Стъпка 2 – в първата форма „лична информация” се вписват името и фамилията ви, след това ЕГН, държава и телефон. Не трябва да оставяте фалшиви данни, защото в един момент букмейкъра ще изиска от вас да се верифицирате изпращайки копие на документ за самоличност. Ако не извършите верификация, няма да можете да вземете спечеленото.

Стъпка 3 – във формата “допълнителна информация” избирате от падащото меню отговор на въпроса как сте разбрали за съществуването на Palms Bet. По-надолу имате възможност да напишете код за промоции (ако имате такъв) и на последно място селектирате предпочитан таен въпрос и отговор. В края слагате тикчета, че сте запознати с правилата и потвърждавате въведените данни. За последно натиснете бутона “РЕГИСТРАЦИЯ” и вашия акаунт е създаден.

Защо да направите верификация в Palms Bet?

Да приемем, че вече сте се регистрирали в сайта и може да влизате в него. Има още една малка подробност, която не бива да пропускате, а именно верификацията. Последната представлява подаване на лични документи към букмейкъра, за да сравни данните с тези, които сте вписали. Сканирайте личната си карта и я изпратете на букмейкъра. До няколко работни дни ще получите одобрение. Ако не го направите, не може да дърпате пари от сайта.