window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-80841698-1');

Регистрация в bet365 – нов профил с бонус

Футболни прогнози 5bet.eu/Полезно/Регистрация в bet365 – нов профил с бонус

Бет365Както може би вече знаете компанията за залози bet365 e една от популярните в тази област . Основаната през вече не чак толкова близката 2000 година компания предлага редица опции за залагане, като определено бет365 се радва на добра популярност в България.

Едно от първите, надяваме се обективни, мнения които добавихме в нашето портфолио е именно за основаната от Денис Коутс компания. Голяма част от „екстрите“, който онлайн операторът предлага, са достъпни за потребителя само след регистрация.

Какво имаме в предвид?

Освен хилядите опции за залагане на спортни събития – „на живо или не“, „промени залог“, „създай залог“, „кеш-аут“, „ранно изплащане“, „бонус за комбинации“, „казино игри“, включително и възможност за live излючване , бонуси предложения във вид на кредитиране, покер и т.н, компанията предлага.

Ще можете да гледате и пряко видео от различни събития или поне тези за които имат лиценз да излъчват в България. Това е една малка част нещата, които ще са достъпни за вас, след като си направите регистрация в онлайн платформата на bet365.

Регистрация в bet365

За да си открия нова сметка, ще трябва да премина условно през две стъпки – неща които трябва да направя преди да се регистрирам и дейности, които са необходими за да завърша процеса по регистрация в Бет365, така че да имам възможността да залагам безпроблемно.

Като за начало влязох в началната страница на компанията – предполагаме Ви е известна, но все пак bet365.com Не зависимо дали вече сте го правили или отваряте адреса за първи път, при нашето посещение на страницата езикът беше  български и според нас съответства на географския регион от който започнахме да си правим регистрация.

За да си създам нов акаунт, попълних формуляра отговарящ за това. Не срещнах никакви трудности , но въпреки всичко съм описал каква информация предоставих:

формуляр регистрацияфрагмент от формуляр за регистрация в bet365
 • Държава по местоживеене – полето се попълва автоматично, като предполагам, че се използват IP адреса на моето устройство или друга услуга за геолокация;

 • Лични данни – моите три имена, дата на раждане и обръщението към мен. Слава богу компанията напълно е игнорирала наличието на възможност за трети пол.

 • Документи – след като си направих регистрация на етап 2 трябваше да потвърдя моята самоличност, като за целта изпратих копие на документа, който попълних в тази графа.

 • Контакт – добавих и моя email адрес и телефон за обратна връзка. След което посочих моите предпочитани начини за получаване на офертите и комуникация с bet365: чрез известие, SMS, имейл или съобщение в bet365. Може да те избирате повече от един начин, като на по-късен етап имах възможност да ги променя според моите желания и нужди;

 • Постоянен адрес – попълних моя точен адрес, град /може и село/, пощенски код, улица и други. Компанията е предвидила и възможност настоящият ми адрес да е различен от постоянния. Моят случай беше точно такъв и използвах плъзгача, който „отключваше“ тази възможност.

 • Логин – това са моите данни за вход в системата. Създадох си собствено потребителско име (между 6 и 14 символа) и парола (между 6-32) символа.

 • Защита – Създадох си и 4-цифрен код за сигурност. Той е важен за мен и въпреки, че може да се сменя след контакт с компанията, го записах и запомних добре. Когато правя теглене или си променям информация свързана с личните данни , компанията ме пита за него;

 • Предпочитания – Избрах си часова зона, както и формата на коефициентите, който беше най-удачен за мен. Пропуснах да попълня полето за бонус код, защото бонуса го получих по-избрания от мен начин за контакт.

 • Общи условия – Прочетох общите условия и правила, както и политика за потвърждаване на личните данни и се съгласих с тях;

 • Натиснах зеления бутон „Включи се в bet365

Така завърших процеса по-самата регистрация в bet365.

Какво трябваше да направя след регистрация в Бет365

За мога да играя безпроблемно и да тегля спечелените средства и с оглед общите условия на оператора трябваше да направите още две неща.

Да си активирам на профила. Веднага щом попълних необходимата информацията и натиснах бутона „включи се в bet365” на email, на който вече посочих получих активационен линк. След като „последвах“ линка от него, вече бях готов да депозирам средства.

Линка за активация при мен пристига веднага в пощенската кутия. Ако имаше забавяне щях да изчакам , да проверя в папка „Спам“ и след това да се свържа с помощния отдел на компанията.

Процедура по идентификация

Това беше и последната стъпка, която трябва да завърша. Всъщност тя е стандартна и всички оператори които имат лиценз от Държавната комисия по хазарта имат подобна процедура. За да улесня максимално процедурата и да стане максимално бързо аз реших да ползвам страницата Идентификация.

2Качих директно през системата на bet365 сканирано копие от двете страни на шофьорската си книжка, но можех избера паспорт или личната си карта. Опитах се сканирам документите през камерата на моя компютър, но не успях затова използвах камерата на телефона ми.

2Можех и да предоставя друг официален документ извън горните три, който да потвърди моята самоличност, като го изпратя по email. Въпреки, че има такава възможност аз не се възползах от нея.

Последна окончателна процедура с която се сблъсках преди да завърша моята регистрацията в bet365, беше да:

 • Изискам нов email за идентификация – според мен това е най-удобният начин. Последвах линка и това с процеса по моята верификация приключи. Видях и още няколко начина за това;

 • Можех да кача още един документ за самоличност – различен от този, който вече съм предоставил;

 • Код, който щеше да ми бъден изпратен на електронната поща;

 • Да предоставя битова сметка за домашен, мобилен телефон, извлечение от банка и т.н.

Въпроси относно регистрацията в bet365

Да, можете. Ще трябва обаче да свържете с екипа на bet365, като ще ви поискат допълнителна информация относно вашата сметка.

Да, в общите им условия има такава клауза. При определени условия това може да се случи.

Може, но трябва да знаете, че бет365 има политика за офертите, те са ограничени за един човек и семейство . Желателно е всеки да използва различен компютър и отделна изтеглена апликация.

Не, няма никакво значение. Ще може да ползвате новата си регистрация и на двете места.

Моите финални думи

Написах личните си впечатления как протече процесa при откриване на нова сметка в bet365. Попълних си личните данни възможно най-коректно, като внимателно прочетох и условията, и правилата на bet365. Направих това за да съм сигурен, че няма да бъда неприятно изненадан.

Като цяло според мен процедурата е улеснена в максимална степен, нещо което срещам и при други популярни букмейкъри. След като направих всичко написано по-горе, отново посетих страницата на bet365, използвах текстовата препратка „Логин“ и започнах да играя.

Ако моето ръководство „ Как си направих моята първа регистрация в бет365“? ви е харесало, можете да оцените. Ако не сте намерили отговор на вашия въпрос, може да ми го зададете през формата за контакт.

Беше ли ви полезна статията?

Sending
User Review
5 (17 votes)

Оставете коментар