Прогноза за Райо Валекано – Селта Виго

прогноза за Райо Валекано - Селта Виго

Обоснована прогноза от типа да отбележат и двата:Да/Не за Райо Валекано – Селта Виго

Само преди няколко седмици Райо Валекано беше закотвен на дъното в класирането без да има каквито и да било шансове да се измъкне от там. Последвалите няколко много силни представяния от страна на същия този отбор му донесоха спечелването на два последователни двубоя с което доближаването до зоната на спасението.

Райо Валекано

Понастоящем изоставането на тима от 17-та позиция възлиза на едва 3 пункта като единственото неприятно от цялата ситуация е, че дори със записването на трети последователен триумф, възпитаниците на Мичел няма да имат възможността да напуснат зоната на изпадащите към края на кръга.

Въпреки това оптимизмът е трайно в техните редици и всички в редиците им продължават да се надяват ако не след края на този, то след края на следващия кръг най-накрая да напуснат зоната на изпадащите. В никакъв случай тимът от „Вайекас“ не са сред онези, които разполагат с изобилие от футболисти от най-висок ранг.

Не са много и онези от средно ниво, които да са в състояние да направят разликата в голяма част от двубоите му, така че той ще продължава да разчита изцяло на отборните си действия. Мичел направи една много сериозна промяна в последно време, използвайки все по-често схема с петима бранители, а присъствието на бързоногите Морено и Адвинкула по двата фланга (на поста на бега) дават допълнителни опции и в предни позиции.

Селта Виго

Равенството срещу Селта в никакъв случай няма да е в лош резултат, но при всички положения домакините, окрилени от победите в последно време, ще прибягнат до това да действат по-офанзивно и да рискуват точката за трите.

Селта Виго е един от тимовете в Примера, които най-много обичат да излизат на зеления килим и още от първия съдийски сигнал да се надиграват със съперника си.

Възможността за нещо подобно срещу Райо веднага ще бъде използвана от тях и точно, както треньорът им Кардосо иска, те ще се завърнат към добрата си успеваемост в предни позиции.

Откриващият двубой за кръга в Примера ще е много зрелищен и ще достави много голове, които със сигурност ще зарадват любителите на този аспект от играта.

 

 

първенство:Испания – Ла лига
двубой:Райо Валекано – Селта Виго
прогноза: Гол/Гол
коефициент: 1.90 в руският 1xbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90