Прогноза за ПСВ Айндховен – Базел

ПСВ Айндховен

Холандския колос ПСВ Айндховен има една много добра възможност да започне победна серия още от първия си двубой през кампанията. Момчетата на Марк Ван Бомел направиха една супер подготовка, включваща изиграването на приятелски двубои със Сион, Ница, Арис и Волфсбург. Успеваемостта в тях не беше възможно най-добрата, но резултатите от подобни сблъсъци със сигурност не са от най-голямо значение. Те направиха няколко много солидни нови попълнения, които ще им позволят да се борят до последно за титлата и през този сезон. В редиците им пристигнаха: Ибрахим Афелай, Тони Лато, Дерик Лускасен, Луук Копманс, Робин Руйтер, Ларс Унерщал, Брума, Сам Ламерс и Оливие Боскали.

Страшно много нови имена, като повечето от тях не са толкова известни за по-голямата част от феновете на футбола, но ще споменем само това, че Брума и Ламерс тепърва ще приковават вниманието.

Радващото за „филипсите“ е, че в редиците им останаха големите звезди – Стивън Бергвайн, Ервин Лозано, Дензъл Дъмфрийс. Нямаше как обаче да бъдат пренебрегнати офертите от по над 10 милиона евро за всеки от Анхелиньо и Луук де Йонг, така че те си тръгнаха, потегляйки съответно към Манчестър Сити и Севиля.

Базел

Базел при всички положения не е слаб тим, но е в един кризисен период. Съвсем доскоро бяхме свикнали този отбор да печели титла след титла, като в голяма част от тези триумфални свои походи оставяше втория на гигантско разстояние. Подобно нещо не просто, че не стана факт през предходната кампания, а Базел се оказа в обратната позиция след като сдаде титлата много, много рано. Тимът не направи особени трансфери през лятото поне до сега, така че ще разчита на миналогодишните си футболисти, а с наличния потенциал, изглежда близо до немислимото да изненада ПСВ.

Схемата, с която Марсел Колер играе, 4-2-3-1, е същата като тази на съперника, така че тук ще се стигне до едно надиграване, Базел ще се увлече в него и просто няма да е конкурентен. По-голямата класа на ПСВ ще е определяща за изграждането на солидна преднина още след края на първия сблъсък.

първенство:Шампионска лига
двубой: ПСВ Айндховен – Базел
прогноза:ПСВ Айндховен
коефициент: @1.55
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55