Южна Африка – Португалия (до 20г)

Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Южна Африка и Португалия са в компанията на Аржентина и Южна Корея в тази група от финалите на Световното първенство за юноши до 20 години. Африканският тим беше тотално надигран и размазан още в първия си двубой – от Аржентина с 5:2 като там някъде стана ясно, че възможността пред него да преодолее груповата фаза е силно намалена, а след загубата и във втория кръг – с 1:0 от Южна Корея, вече е сведена до минимум.

Южна Африка

Този тим на Табо Сенонг демонстрира неумението да ограничава възможностите пред съперника си. Както срещу Аржентина, така и срещу Южна Корея, съперниците му спечелиха рано-рано контрола върху топката и върху средата на терена, а от там насетне правеха каквото си поискат.

В определени моменти и от двете срещи вратата, пазена от Кубека, се превръщаше в стрелбище и докато най-нормалното нещо при подобно представяне на защитата в двубоя срещу Аржентина се случи (с инкасирането на 5 гола), то срещу Южна Корея беше изненадващо, че тимът допусна само един. Сенонг няма да направи някакви особени размествания в състава си, като ще разчита отново на 4-4-1-1.

Разликата в представянето на отбора му ще дойде от там, че той ще е много по-компактен в своята половина, а португалците, които са притиснати до стената, ще играят за задължителна победа. Запазят ли нулевото равенство до края на 30-та минута, южноафриканците ще се чувстват все по-комфортно, а техните съперници ще се озоват на другата крайност.

Португалия

Възможността пред „мореплавателите“ да се класират и със спечелване на точка от този двубой (като един от най-добрите четвърти отбори в груповата фаза) е много, много голяма, но едва ли те ще си позволят да се разходят по толкова нестабилна повърхост, при което да получат и много по-тежък съперник още в първия кръг от плейофите. Като футболисти те са един от отборите, разполагащи с най-класни такива на цялото световно първенство.

Това, че в големи епизоди от срещата, надиграха дори Аржентина, не им позволи да измъкнат и точка след като инкасираха гол през първата част и така и не намериха начин да го върнат.

Безкрайните им пропуски отново ще се превърнат в голяма спънка и по подобие на съперничеството с „гаучосите“, така и в задаващото се, няма да са особено убедителни най-вече пред гола.

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Южна Африка – Португалия (до 20г)
прогноза:Южна Африка +2.5 с азиатски хендикап
коефициент: @1.70 в ПалмсБет
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70