Япония – Чили

Копа Америка 2019

Прогнози за Копа Америка 2019

Япония

Японците са едно от големите изключения в тазгодишното издание на турнира „Копа Америка“. Както и самото име на надпреварата загатва, тя е само за отбори от континента и по-точно – за тези от северната му част, а присъствието на Япония, която е на другия край на света, предизвика много сериозен интерес.

Тимът от „страната на изгряващото слънце“ е един от двата, които не са част от континента и въпреки това са част от надпреварата след като получиха покана от страната-домакин. Другият такъв тим буди още по-сериозен интерес като това е този на Катар, който не след дълго ще приеме и най-големия футболен форум за национални отбори – Световното първенство през 2022-ра.

Японците попаднаха в група с тимовете на Уругвай, Еквадор и първия си съперник – Чили. Още преди началото на надпреварата те бяха отписани от всички като предвижданията бяха, че ще останат на последното място в групата. Възможността пред тях да се преборят поне за 3-то място се увеличи драстично след като вчера Уругвай загуби от Еквадор с разгромното 4:0 и така „самураите“ вече са в много добра позиция ако не друго, то поне да стигнат до класиране по втория начин.

За това съперничество с чилийците те ще са без Йошида и Инуй, който отпаднаха от плановете им. До последно не се знае дали все пак Инуй няма да бъде възстановен след като неотдавна получи лека травма в глезена, но дори това да се случи, не се вижда как той ще попадне сред титулярите. Много, много повече са кадровите несполуки за чилийците, които няма да могат да разчитат на половин дузина от своите футболисти, сред които: Давия, Браво, Рейес, Меня, Сиералта и Санчес. Последните двама все още имат минимални шансове да са на разположение за това противопоставяне.

Чили

Преди няколко години същият този тим на Чили направи истински фурор, но тогава голяма част от индивидуалностите, съставляващи го, бяха в пика на кариерата си, докато сега положението е различно. Алексис Санчес, който със сигурност е най-голямата звезда в целия им състав, изпрати най-слабия си сезон от години насам, като прекара страшно много време било то в лазарета, било то на пейката на Манчестър Юнайтед.

Много трудно с този си разпокъсан тим Чили ще стигне до разгром срещу Япония, така че прогнозата за под 2.5 гола е напълно обяснима.

първенство:Копа Америка
двубой: Парагвай – Катар
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.90
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.801.88