Украйна – Сърбия

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Украйна

Украинците колкото и да не са готови за спечелването на групата, някак си рано-рано я оглавиха. Това се случи благодарение на безкрайно драматичната им победа във втория кръг – във визитата на Люксембург с 2:1 и то след автогол на съперника в добавеното време. Този им тим в никакъв случай не блести, но ето, че някак си измъкна много сериозен точков актив.

Това е и моментът, в който той получава прекрасен шанс да потегли с пълна сила в правилната посока, тъй като португалците имат ангажимент в турнира „Лига на нациите“ където играят финал с Холандия, така че техният двубой от груповата фаза на квалификациите ще се изиграе по-късно.

Най-изненадващото точно в тази група е това, че на върха в нея е Украйна, а на второто място е не друг, а Люксембург, като има предимство както пред Португалия, така и пред Сърбия. От години насам сърбите са изпъстрени с редица първокласни футболисти и най-накрая, трябваше да се стигне до назначението на Младен Кръстаич, за да извлекат най-доброто от тези си прекрасни индивидуалности. Той направи истински чудеса със състава и точно това е причината да е възхваляван в цялата страна.

Кръстаич върна тима към най-силните му години и точно това ще се види и срещу разколебаните украинци, които въпреки това са на върха в групата. Сърбите изкопчиха една точка на старта – от визитата си на Португалия, която като нищо ще се окаже безкрайно важна за тях и ще ги прати на финалите на Европейското.

Най-вече в нападението си те имат огромна класа, придадена от Митрович, Тадич и новото попълнение на Реал Мадрид – Лука Йович. Толкова много блясък, прибавен към една сравнително добра отбранителна линия – следва западните ни съседи да изнесат пореден голям двубой, този път насред Украйна, и да се поздравят минимум с точка. Сърбия превъзхожда Украйна в редица отношения, като единственото обезпокоително в случая, е домакинското предимство.

Въпреки него, Кръстаич знае как да направи така, че то да остане на заден план, а неговите момчета да диктуват всичко, случващо се на зеления килим на „Арена Льов“. Отново той ще излезе със своята 4-2-3-1 и отново ще сполучи.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Украйна – Сърбия
прогноза:Сърбия х2 или Сърбия +0.5 с азиатски хендикап
коефициент: @1.50 в Уинбет
Статус: Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50