Северна Македония – Полша

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

 

Северна Македония

Националният тим на вече преименуваната страна на Северна Македония продължава огромния си прогрес. Някак си този тим изникна на голямата сцена и изнася все по-добри и все по-добри продукции. Вече в 4 поредни двубоя той няма допусната загуба, а това е нещо напълно обяснимо след прекрасно свършената работа от селекционера му Игор Ангеловски.

Македонците имат някои много класни футболисти в редиците си и като се заговори за това, веднага на преден план изникват: Алиоски, Пандев, Елмас, Барди, Николов и Несторовски. Тази страна, която само допреди няколко години едва ли не, отсъстваше от футболната карта на Европа, направи така, че половината от титулярния й състав да са такива футболисти, които или са приковавали, или тепърва ще приковават вниманието на феновете на великия спорт. Всеизвестно е какво правеше преди години Горан Пандев в италианската Серия А.

Другият нападател – Иля Несторовски, имаше много хубави моменти със своя Палермо в елита на страната и въпреки, че тимът му изпадна, той не го напусна, а остана в редицте му, изнесе пореден изумителен сезон (в Серия Б) и единствено заради едно от най-тежките решения в историята на италианския футбол – за отнемането на цели 20 точки от актива на Палермо, не се стигна до завръщане в елита на страната.

Този тим на Северна Македония е много добър и определено ще има много добри времена през следващите години. В неговите редици е един от най-големите таланти на целия континент – Елиф Елмас, който се подвизава във Фенербахче, а в последно време бележи гол след гол. Точно него може да очаквате в някой от най-големите отбори в света в най-скоро време.

Срещу Полша

Наставникът Ангеловски играе с 4-4-2, а това е схема, която ще затрудни страшно много поляците. Въпреки, че не убедиха в безспорните си качества нито срещу Австрия, нито срещу Латвия, те спечелиха и в двата случая и рано-рано оглавиха групата. Играейки по аналогичен начин и със същата схема като тази на македонците, те ще срещнат свой огледален образ, който в никакъв случай няма да им позволи да стигнат до разгром.

Казаното за възхода и за силните изпълнители в редиците на Северна Македония със сигурност следва да се повтори и за поляците, които при всяко едно положение превъзхождат този си опонент. Това не им гарантира нито разгром, нито въобще победата в този случай.

Възпитаниците на Ангеловски ще са готови за изнасянето на един от най-силните си двубои през последната година и ще затруднят безкрайно много този си класен съперник като съперничеството ще бъде решено едва през втората част.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Северна Македония – Полша
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.70 в PalmsBet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70