Септември – Етър

Септември - Етър

Прогноза под/над 2.5 гола за Септември – Етър

Септември и Етър започнаха сезона с желанието да си осигурят място в елита и през следващия сезон. Неубедителните им изяви, довели до спечелването на едва 4 точки в обхвата на 6-те досегашни кръга ги поставят на дъното на класирането като зад тях е единствено отборът на Верея – с две точки.

Септември

Освен казаното дотук и Септември, и Етър навлязоха в потресаваща серия от поредни мачове без дори да спечелят точка като за домакините тя се изразява в три последователни участия, а за техните гости – в две.

Продължават несполуките в преден план да са основната причина за това, като в 4 от 6-те си срещи през сезона Септември дори не успя да се разпише, а още по-странното в случая е, че в една от двете, в които намери противниковата врата, го стори на цели 5 пъти.

Етър

Етър от своя страна вкара в 3 от 6-те си двубоя по веднъж и въпреки това е тимът с второто най-слабо нападение в лигата като в това отношение превъзхожда единствено старозагорския Верея.

Точките в този двубой ще имат гигантско значение за всеки от двата тима и за техния прогрес. Още преди началото му шансовете за краен успех са напълно изравнени, но няма да е пресилено да се каже, че път към победата ще намери този, който подобри нападението си.

Това е на дневен ред и пред едните, и пред другите, тъй като без да отбелязват попадения, просто няма как да увеличат точковия си актив с максималните възможни три точки. Изявите им на другия край на терена също не са възможно най-добрите, но въпреки това са приемливи.

Откакто Септември и Етър са част от елита на страната, те сътвориха редица зрелищни двубои помежду си. Само една от четирите им срещи завърши с малко голове (или по-точно с победа с 1:0 за Септември). В останалите случаи головете изобилстваха – още в дебютното си противопоставяне записаха 1:1, а след това 3:3 и накрая – 4:2 в полза на „болярите“. Неуменията в завършващата фаза, както и ранният начален час на двубоя, ще попречат за продължаването на тази поредица.

 

първенство:България – Първа Лига
двубой:Септември – Етър
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: @1.57в winbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.571.56

прогноза: под 2.5 гола @ 1.57