Португалия – Холандия

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Исторически момент, на който всички съвременния фенове на футбола ще имат привилегията да станат свидетели от първо лице. Точно след края на този двубой ще бъде излъчен първият в историята на футбола носител на „Лигата на нациите“ – новата надпревара на УЕФА, така че това със сигурност не е само един момент, а двубой, който не бива да се пропуска. Португалците са домакини на заключителната фаза на надпреварата и това е и най-голямото им предимство.

Португалия

Със сигурност присъствието на Кристиано Роналдо ще ги окрили още повече, а прекрасната форма, в която се намира той, ще направи така, че холандците да съсредоточат цялото си внимание именно върху него. В страшно много епизоди от двубоя Кристиано ще има насреща или Де Лихт, или Ван Дайк, а в някои случаи и двамата, така, че ще бъде много, много силно ограничен в действията си. Не се вижда начин, по който той да повтори играта си от двубоя с Швейцария отпреди няколко дни. За пореден път ще се затвърди мнението колко важен е футболистът с номер 7 на гърба си за този отбор. Тогава, когато играта му спори, той е в състояние едва ли не сам-самичък да победи всеки един съперник, но когато положението е различно – отборът му изпитва огромни затруднения.

Холандия

„Иберийците“ имат домакинското предимство и това въобще не е за подценяване. Те ще получат огромна подкрепа от трибуните, а тимът на Холандия, който е един от най-младите на толкова високо ниво, може и да бъде повлиян от това. От назначаването на Роналд Куман насам, отборът е в изключителен възход като продължава да демонстрира все по-добра и по-добра игра в дефанзивен план. Точно това беше и в основата на стремежите на Куман – да внесе чувствително подобрение в този аспект от играта, а едва след това да мисли за нещо повече.

С този толкова силен селекционер, тимът ще е готов за нов голям подвиг, но в 90-те минути срещу Португалия не се вижда как ще се стигне до някакво голово зрелище, каквото се очаква от редица любители на футбола. Прогнозата за под 2.5 гола в този двубой е най-добрата, а коефициентите към нея са на ниво.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Португалия – Холандия
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.80 в winbet казино
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.801.80

За тези от вас, който обичат по-рисковите прогнози можете да опитат и без до гол до полувремето при коефициент – 2.65