Парагвай – Катар

Копа Америка 2019

Прогнози за Копа Америка 2019

Парагвай

Парагвай се озова в една от най-тежките групи, когато става на въпрос за завършване на едно от първите две места (които носят и директно класиране). Дори при създалата се ситуаци и при този малшанс при жребия, тимът все още има възможност да преодолее първото стъпало от финалната част на турнира ако се превърне в един от най-добрите трети. Потенциалът в неговите редици е налице.

Най-накрая като нация парагвайците бяха озарени от едно много класно поколение, което ако не на този футболен форум, то ще постигне много на следващите подобни. В редиците на тима на Енцо Берицо, който и без това е сред треньорите, разчитащи на много разкрепостен начин на игра, има редица точно такива изпълнители. Следва аржентинецът да заложи на 4-2-3-1 като в състава му да попаднат: Силва, Пирис, Балбуена, Гомез, Алонсо, Рохас, Ортиз, Домингес, Алмирон, Итурбе, Сантандер.

Всеки от четиримата в нападение има страшно много какво да даде на играта, така че при всички положения много трудно за Катар ще е да избегне поражението. Само преди няколко дни обаче същият този тим (на символичните гости), воден от испанеца Феликс Санчес, стоеше много добре на терена и срещу световната футболна сила – Бразилия като отстъпи само с 2:0 и то при условия, че рано-рано се стигна до оформянето на този резултат.

Катар

Катар играе с 4-5-1 като разчита страшно много на това да стои добре в своята половина и едва след това се осмелява по какъвто и да било начин да погледне към противниковата врата. Санчес ще играе за пореден път с тази си формация 4-5-1 като няма да въведе и особени промени сред 11-те, които видяхме срещу Бразилия.

Всеизвестно е, че той няма на разположение футболисти от калибъра на Алмирон, Итурбе и Сантандер и въпреки това неговият тим ще демонстрира огромно желание да се представи на ниво и да не допусне да бъде тотално надигран.

Топката ще бъде в голяма част от игровото време притежание на парагвайците и въпреки това те няма да са в състояние да пречупват опонента си толкова лесно.

първенство:Копа Америка
двубой: Парагвай – Катар
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.60 в efbet
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60