Мали – Мавритания

Мали

Мали все още остава на заден план в битката за първото място в групата и въпреки това има прекрасна възможност точно в този случай да поднесе голямата изненада и да завърши пред носителя на трофея от 2004-а. Воден от Мохамед Магасуба, който е един от най-възрастните треньори на целия форум, а всъщност неговият опит не е особено голям, което е истински парадокс, символичният домакин ще е истинска загадка за голяма част от опонентите си. Същото е в сила и за първия му съперник, който обаче чисто и просто не разполага с необходимите изпълнители, за да се превърне в сериозен фактор в групата.

Мавритания

Мавритания ще е едно подобие на тима на Танзания, който вчера беше направен на нищо от Сенегал и беше истинско чудо, че загуби само с 2:0. Изпъстрен с все повече футболисти, които са във върхови моменти от кариерата си и които играят все по-често заедно един до друг и на клубно ниво, Мали ще пренесе всичките тези позитиви в предстоящата голяма надпревара. От всичките избраници на Магасуба, само двама се подвизават в местното първенство, което в никакъв случай не е изненадващо и е ясен показател за високото ниво на отбора.

Огромна част от футболистите, които ще видите от първия съдийски сигнал на съперничеството с Мавритания, са част от кой от кой по-силен европейски отбор. През последните месеци Магасуба подготвяше своите в любимата си схема на игра 4-2-3-1, така че при всички положения ще се спре на нея и за заключителната фаза.

Около този мач единственото изненадващо е това, че коефициентите за победа на неговия тим са толкова високи, а при откриването бяха още по-внушителни.

първенство:Купа на Африканските Нации
двубой: Мали – Мавритания
прогноза:Мали
коефициент: @1.70 в betfair
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70