Мали – Франция (до 20г)

Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Най-силните национални тимове в една от групите на финалите на Световното първенство за юноши до 20 години ще разрешат спора за първото място. Не беше започнало още тази толкова дългоочаквана от редица фенове на футбола надпревара, а тимът на Мали беше определян като едва ли не сигурен втори в тази група. Той е на път да се възползва от това (като няма да е пресилено да се каже, че вече го е сторил), класирайки се за фазата на директните елиминации.

Мали

Със своите 4 спечелени точки африканците трудно могат да бъдат изместени от настоящото си място, а освен това са и в такава позиция, че едва ли не вече са сред 4-те най-добри трети от всички групи, което означава, че класирането им е в кърпа вързано. Въпреки това със сигурност желанието им ще е да избегнат поражението от Франция и да се класират като втори. Много трудно ще има как да погледнат към нещо повече, понеже за да отместят „петлите“ от първото място в групата, трябва задължително да ги победят.

Дотук Мали демонстрира прекрасен футбол и няма да е пресилено да се каже, че ще е едно от най-приятните открития на този толкова голям форум. Този отбор незнайно как не спечели още в първия си двубой – срещу Панама, завършвайки при 1:1 след като имаше тотално превъзходство. Малко след това ситуацията от игрови план се повтори, но отново незнайно как инкасира два гола в рамките на първия половин час срещу Саудитска арабия и въпреки това този път намери начин да стигне до обрат и да направи решителната крачка към преодоляването на групата. Точно в тези сблъсъци Мали демонстрира, че не е особено силен от гледна точка на построяването си в своята половина и често допуска грешки и то фатални.

Франция

Срещу „петлите“ не е изключено тази развръзка да се повтори, но едва ли дори ако загубят, ще е с голяма разлика. Французите все още нямат допуснат гол във вратата си от началото на първенството след като се справиха със Саудитска арабия и с Панама с по 2:0.

Гарантирали си вече класирането, те ще си позволят лукса да съхранят силите на голяма част от най-добрите си футболисти и ще проведат двубоя с Мали основно с желание да не загубят и да не дадат жертви на контузии. Така ще се стигне и до предвидената в прогнозата развръзка.

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Мали – Франция (до 20г)
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: @1.70 в Bwin
Статус:Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70