Лудогорец – Верея

Лудогорец - Верея

Прогноза за Лудогорец – Верея

Лудодогрец ще има една на пръв прочит елементарна задача – да спечели домакинството си на Верея. Преди няколко сезона със сигурност разградчани щяха да бъдат принудени да подходят много по-сериозно към подобен сблъсък, тъй като Верея не губеше никак лесно за разлика от днешно време.

Лудогорец

Въпреки това домакините няма да стигнат толкова лесно до победата, колкото всички очакват. През последните седмици имаше няколко много интересни събития и около двата тима. Последното такова за разградчани беше свързано с продажбата на Върджил Мисиджан в Нюрнберг.

Освен това те се класираха за поредна година за груповата фаза на „Лига Европа“, а жребият им там беше повече от добър. При това положение автоматично се превръщат в много сериозен фаворит за излизане от групата и за направата на нов поход на европейската сцена.

Прекъсването за националните отбори със сигурност е повлияло повече на „орлите“, които започнаха да навлизат в оптимален ритъм и тогава получиха пауза от две седмици – без да имат официален двубой. Като се добавят и слабостите в нападението им в последно време, а пък и това, че основният футболист там – Клаудиу Кешеру измина никак немалко разстояние през последните седмици (тъй като беше част от националния отбор на Румъния), то положението около Лудогорец не е възможно най-приятното.

Въпреки това не следва тимът да има каквито и да било затруднения срещу последния в класирането на местното първенство, който на свой ред все още не е вкарал и гол през сезона. Много по-драматични бяха събитията около старозагорския тим, който само преди няколко дни назначи нов треньор в лицето на Людмил Киров.

Това се случи след като малко преди това в една планирана контрола с втородивизионен съперник голяма част от българските футболисти изялозха на явен протест срещу тогавашния треньор Небойша Лекич с твърдението, че той дава поле за изява само на чужденци. Собственикът на тима – Галин Михайлов реши, че е по-добре да тушира напрежението, назначавайки български треньор и така точно срещу Лудогорец ще се стигне до дебюта на Людмил Киров.

Верея

Колкото и трагично да е положението в редиците на Верея, в досегашните 7 кръга само веднъж тимът допусна да бъде разгромен – с 4:0 (от ЦСКА). В голяма част от останалите случаи губеше, но с минимална разлика. Срещу Лудогорец гостите ще са изцяло прибрани в своята половина и много рядко ще имат възможност да поглеждат към противниковата врата. Въпреки това дълго време няма да допуснат гол и ще доведат срещата до изненадваща развръзка – с много малко голове, едва ли обаче ще могат да стигнат до нещо повече.

Нулевото равенство на почивката е една добра опция за огромна изненада с огромен коефициент, какъвто е 5.00.

първенство:България – Първа лига
двубой: Лудогорец – Верея
прогноза: Под 3.5 гола
коефициент: @1,90 в betfair
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90