Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Колумбия – Таити (до 20г.)

Оставяйки настрана предстоящите финали в двата най-силни евро-турнира, Световното първенство за юноши до 20-годишна възраст е футболното събитие, което приковава вниманието в тези дни. Това му издание се провежда в Полша и както традицията повелява, домакините получават автоматично участие в груповата фаза, която всъщност точно в този момент е към своя край.

Дотук изминаха два кръга от нея, остава още един. Тази група, в която са Колумбия и Таити, е и тази на домакините от Полша, а последният тим в нея е Сенегал. След края на втория кръг не е изненадващо, че Таити е на последното място – без спечелена точка, трети е Колумбия с 3 (и голова разлика 2:2), втори е Полша с 3 (и 5:2), а първи – Сенегал – с 6 спечелени точки.

Шансовете за класиране

При това положение всеки от първите 3 тима има шансове да заеме някое от водещите две места, които гарантират директно класиране. Това, което не следва да се пропуска да се отбележи точно в този миг, е свързано с начина на провеждане на първенството и най-вече с неговия формат. Той гласи, че 4 от 6-те най-силни трети отбори в груповата фаза, ще намерят място в директните елиминации, а при това стечение на обстоятелствата, едва ли не със сигурност при победа срещу Таити, Колумбия ще се класира, а при едно равенство между Сенегал и домакините от Полша – всеки един от тях ще преодолее груповата фаза.

Залог от 1,75 при букмейкър bet365.

Подобна развръзка, въпреки, че е с много голям процент да се превърне в реалност, оставя под известна въпросителна класирането на южноамериканците, така че със сигурност те ще направят необходимото, за да се поздравят с едно от водещите две места в груповата фаза. Не се вижда начин на света, по който те да не спечелят съперничеството си с Хаити и то с голяма голова разлика.

В редиците на „лос кафетерос“ има някои много големи таланти на световния футбол като най-отличителният от тях е Кучо. Той направи много силен сезон с клубния си тим – Уеска и въпреки, че изпадна, едва ли ще е част от второто ниво на футбола в страната през следващия сезон, след като желанието на редица силни отбори да го привлекат е налице.

Луис Синистера е друго от големите имена в този състав на Колумбия като той направи прекрасен сезон с екипа на холандския гранд Фейенорд, а някои други футболисти, които са по-малко известни, но все толкова убедителни в изявите си са: Андрес Баланта, Хайме Алварадо и Иван Кортес. С този блясък в състава си, Колумбия трудно няма да извлече най-доброто и да стигне до разгромен успех срещу Таити, който да подпечата класирането като един от водещите два отбора в групата.

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Колумбия – Таити
прогноза: Колумбия -4.5 с азиатски хендикап
коефициент: @1.75
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75