Колумбия – Нова Зеландия (до 20г)

Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Колумбия

От няколко години насам футболът в Колумбия процъфтява, а тази нация произвежда все повече таланти за най-силните европейски отбори. Неотдавна изготвихме един прекрасен анализ за заключителния двубой на тима от груповата фаза – срещу Таити, който се оказа право в целта, като беше гарниран и с печеливша прогноза за категоричната победа на момчетата на Рейес с огромна разлика.

Още по-забележителното в случая е това, че точно двамата футболисти, които бяхме отличили в анализа – Синистера и Кучо (ако желаете, можете да разгърнете анализите малко назад и да видите), вкараха 5 от 6-те гола във вратата на съперника. Този тим на Колумбия играе с 4-3-3 и определено има сериозен потенциал, но този опонент от Нова Зеландия, колкото и изненадващо да звучи, не е от калибъра на Таити.

Само допреди няколко години „кивитата“ бяха считани за отчайващ национален тим, когато става на въпрос за футбол, във всяка една възрастова гарнитура, започвайки от най-младите юноши и приключвайки с мъжкия отбор. Отразихме един от двубоите и на този тим в хода на първенството до момента, като и прогнозата за него се оказа печеливша (беше за съперничеството му с Уругвай).

Нова Зеландия направи много сериозни вложения в това да се сдобие с качествен треньор, влизайки във връзка с англичанина Дес Бъкингам. Много беше казано точно за него в предходния анализ и въпреки това следва да се отбележи отново, че точно той е човекът, който свърши едва ли не най-добрата работа за благополучието на този младежки отбор и за неговия просперитет, за преодоляването на груповата фаза на Световното първенство.

Това, само по себе си, е едно огромно постижение, което допреди няколко години беше считано за немислимо. Нова Зеландия в тази си юношеска гарнитура, играе един приличен футбол, изцяло според желанията на Дес Бъкингам. Поражението от Уругвай в края на груповата фаза с 2:0, не беше чак толкова изненадващо, след като самият треньор реши да запази силите на някои от най-важните си футболисти, оставяйки ги извън титулярния състав (точно както бяхме и отбелязали в анализа за същия двубой).

Нова Зеландия ще позволи на Колумбия да диктува случващото се на терена и въпреки това, за „Лос Кафетерос“ няма да бъде толкова лесно да се поздрави с победата. Възходът на „кивитата“ ще продължи и те ще са напълно равностойни на този си съперник.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.70

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Колумбия – Нова Зеландия (до 20г)
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.70 в melbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70