Италия – Гърция

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Изненадващо коефициентите за дадената прогноза се изстрелват направо до небето. Много рядко във футбола на толкова високо ниво се вижда нещо подобно – прогноза за над 1.5 гола в мача да е давана с коефициент като 1.60 и то при положение, че в редиците и на двата тима има редица първокласни футболисти в предни позиции. Още повече, че начело на италианците е не друг, а Роберто Манчини, който е сред най-големите любители на атакуващия футбол и в този случай за пореден път ще го демонстрира.

Италия

Той ще заложи на 4-3-3 с: Сиригу, Емерсон, Киелини, Бонучи, Флоренци, Верати, Жоржиньо, Барела, Киеза, Белоти и Инсине. Безкрайно много класа има в този състав на „Скуадрата“, така че още през следващите месеци може да очаквате нещо много добро от този тим. Гърците ще противопоставят система с двама централни нападатели, което също загатва за желанието им да се надиграват.

Гърция

Техният селекционер – Анастасиадис ще разчита на: Баркас, Сиовас, Манолас, Сократис, Самарис, Стафилидис, Фортунис, Курбелис, Зека, Масурас и Коловос. Италианците са тотални фаворити за спечелването на тази група и рано-рано си извоюваха точково преимущество пред всеки от останалите тимове. Положението за гърците е такова, че точно домакинството на този опонент ще е в състояние да направи разликата между класирането и отпадането.

Със сигурност големият фаворит за второто място е Босна и Херцеговина, но след по-ранната изненада и грешната стъпка на тима срещу Финландия, още в това домакинство Гърция получава възможност да направи една огромна крачка в правилната посока.

От самото начало ще си проличи желанието на двата тима само за едно – да разгърнат най-добрия си футбол и да се надиграват, а това толкова чувствително изменение на коефициентите въобще няма да бъде оправдано, като ще е само един повод за още по-големи печалби.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Италия – Гърция
прогноза:над 1.5 гола
коефициент: @1.60 в Бетфаир
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60