Исландия – Турция

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Исландия

Въпреки, че играе на своя стадион, колкото и труден да е за произнасяне, „Лаугардалсвьолур“, тимът на Исландия е считан за втория най-вероятен победител в този сблъсък. Само преди няколко години този тим от тази толкова симпатична и в същото време толкова малка държава, предизвика истински фурор с изявите си на зеления килим, като си гарантира участие във финалите на Европейското първенство.

Това беше и върховият момент за него, а точно след края на същия голям футболен форум, се забеляза огромен регрес в редиците му, който не беше толкова трудно да бъде предвиден. Исландия има няколко футболисти, които се отличават от останалите, но въпреки това разчита едва ли не изцяло на отборните действия. Много трудно за тим от толкова малка държава е да разполага с футболисти, които да са в състояние да дадат посока на развитието на всеки един двубой.

След фурора по време на квалификациите за Световното и гарантираното участие, Исландия се провали както в турнира за „Лигата на нациите“, така и в редица приятелски двубои, изиграни постфактум. Този тим определено има своя чар, коренящ се основно в това, че произхожда от една толкова малка страна, а се поздрави с толкова голям успех, какъвто сам по себе си е класирането за финалите на Световно първенство.

Турция

Турците започнаха да набират инерция, а няма и капчица съмнение, че те превъзхождат този си опонент ако не във всички, то в редица отношения. Само преди няколко дни те се справиха с французите, записвайки най-голямата си победа през последните години, а тя при всички положения ще ги амбицира още повече. От самото начало на двубоя турците ще имат известно териториално превъзходство, което няма да се окаже толкова определящо за крайния изход.

Исландците изнесоха не един или два, а редица от двубои точно по този начин – в който те отстъпват страшно много, но в крайна сметка не губят.

Преимуществото по отношение на притежанието на топката отново ще е за турците и въпреки това техните домакини ще са напълно равностойни и ще направят така, че двубоят да се реши с неповече от сумарно два гола.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Исландия – Турция
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.65 в melbet
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65