Дижон – Ланс

Дижон - Ланс

Прогноза за Дижон – Ланс

Най-силният тим от втория ешелон на френския футбол, който не стигна до директна промоция, има насреща си най-слабия такъв от елита, който не завърши на място, водещо до директно изпадане.

Дижон

Точно това е противопоставянето между Дижон и Ланс, като в ролята на първия от предишното изречение е точно тимът на Антоан Кумбуре, а в ролята на втория – този на Филип Монтание. Видя се нагледно и по време на изминалите 90 минути, че тези тимове няма с какво да се изненадат и крайният победител между тях все пак ще бъде излъчен само и единствено заради това, защото просто е задължително да бъде излъчен.

Още по време на първия от тези си два плейофни двубоя помежду си, се видя, че те са напълно равностойни, но просто положението е такова, че един от тях следва да триумфира, а другият – да загуби. Получилото се статукво прави така, че Дижон да е в много по-добра позиция за това да си осигури място в елита на страната.

Тимът, който неотдавна се появи на най-високото ниво на футбола във Франция, дълго време играеше един безумно смел, разкрепостен футбол, който в повечето случаи му носеше разгромни поражения, но въпреки това той не изневеряваше на себе си, е много близо до спасението. Вкараният гол на чужд терен, дело на Квон Чан-Хоон, е все по-близо до това да изиграе огромна роля

Същият този футболист, отбелязан в предишното изречение, се превърна в едно от най-големите открития на Дижон през последните години. Той беше привлечен точно след като тимът стигна до промоцията, подтикнат от желанието си да се подсили с възможно най-много качествени футболисти. Вече 3 сезона южнокореецът е част от редиците му и оставя много добри впечатления най-вече с изявите си през втората кампания, в която реализира цели 11 гола. През настоящата той намери противниковата врата едва 3 пъти, но последният му от тези голове, е на път да се окаже скъпоценен.

Ланс

Дижон ще излезе отново с 4-3-3 с: Рунарсон, Шафик, Кулибали, Ямбере, Алфонс, Мари, Лаутоа, Балмон, Слити, Жано и Саид. Още по време на първия двубой, а и като цяло през последната година, Ланс демонстрира желание за завръщане в елита. Тимът вложи страшно много финансови средства, като насочи вниманието си, по подобие на Дижон, в това да стигне до споразумение с качествен треньор. Добре познатият Филип Монтание направи истински чудеса с отбора и въпреки, че подопечните му не бяха на възможно най-високо ниво в първия плейофен двубой, получилият се резултат 1:1, ги оставя в играта до последно.

Ответният двубой няма да е някаква изненада за който и да било от любителите на футбола, който познава отблизо тези тимове. Той ще е много близък по своята развръзка до първия като е все по-възможно това да се стигне до излъчване на краен победител само с гол разлика.

първенство:Франция – Плейоф за изпадане
двубой:Дижон – Ланс
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: @1.60 в 1xbet
Статус: Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60