Черно море – Витоша

Черно море - Витоша

Прогноза с анализ за брой голове под/над 2.5 гола Черно море – Витоша

Черно море и Витоша събраха добър точков актив и значението на идния сблъсък за тях ще е много голямо. Победителят, ако изобщо има такъв, ще се утвърди в горната половина на класирането и ще се чувства много по-добре в близките няколко седмици.

Черно море

Моряците“ разполагат с много добри футболисти и един отличен треньор, който се е доказал като един от най-добрите в страната през последните години. Илиан Илиев постигна немалко и ще се надява да изведе Черно море до нови висини. Той продължава да разчита на атакуващ футбол, което е наистина похвално.

За изминалите кръгове преобладаващият облик на неговия тим беше много позитивен – с добро изнасяне на топката и с добра успеваемост пред противниковата врата. Само в един от шестте кръга възпитаниците му не се разписаха като това се случи срещу Берое в среща, завършила 0:0.

Преди седмица „моряците“ триумфираха в едно много важно гостуване – на Локомотив Пловдив с 0:2 и погледнаха отново към горната половина на класирането след като преди това бяха в негативна серия от 4 поредни кръга без победа (като в 3 от тях поделиха точките със съперника). Единственото поражение, което незнайно как се случи с такова числово изражение, беше от Септември у дома – 1:5 – тотален крах за варненци, които сякаш не бяха на себе си.

Така преобладаващият резултат в техните изяви от старта на сезона е равният, който в същото време е най-недолюбваният от „бистришките тигри“. Те не знаят що е то равенство през сезона след като натрупаха немалко такива през миналия. В изминалите 6 кръга за тях има две положения – или победа, или загуба, като още по-интересното е, че във всеки два

съседни кръга те се редуват. Поражението в миналия от Ботев Пловдив по пътя на логиката води до победа на „Тича“, но със сигурност предстоящите 90 минути няма да са никак леки за гостите.

Витоша

Тимът на Витоша продължава да е един от най-големите любители на ниско резултатните мачове, като в 5 от 6-те си през сезона регистрира под 2.5 гола. Тази серия ще бъде продължена, като в пореден кръг головете в среща на тима на Витоша ще отсъстват.

първенство:България – Първа Лига
двубой:ВЧерно море – Витоша
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: @1.53 в efbet – букмейкър
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.531.521.53