Брьондби – Мидтиланд

Брьондби

Брьондби ще има шанс да вземе своя реванш от този съперник, от който загуби един от най-важните си сблъсъци в хода на цялата кампания само преди броени дни, когато преклони глава пред него във финалния турнирен двубой за датската купа. Няколко дни по-късно съперничеството ще е от много различно естество – от първенството на страната, а точките на практика няма да имат никакво значение за който и да било от участниците в него.

Доскоро Брьондби имаше минимална възможност пред себе си да остане в битката за 3-та позиция, но след резултатите от вчера и изключително драматичната победа на Есберг срещу Копенхаген, то тези шансове вече напълно изчезнаха. Извън сметките на Брьондби за това домакинство остават Кабонго и Фискер, докато кадровите проблеми в редиците на съперника са много повече. Сред контузените за него са редица ключови футболисти като: Хансен, Андерсън, Корчмар и Рийс.

Неприятното за домакините е това, че точно те са най-слабият домакин от всичките във водещата група като има повече поражения отколкото победи.

Мидтиланд

В същото време Мидтиланд започна да се пропуква все по-често в гостуванията си след като загуби на два пъти в рамките на последните три случая. Вече в 4 поредни съперничества между тези два тима неизменно всеки от тях се разписва, така че нагласите са за нова много зрелищна продукция. Като се добави и това, че точките не са от особено голямо значение, то и едните, и другите, ще могат да разгърнат най-доброто от себе си в атакуващ план и да пленят феновете с прекрасния си футбол.

Няколкото отсъстващи в редиците на Мидтиланд, за които вече споменахме, със сигурност ще липсват страшно много на своите и без тях положението ще е коренно различно. Най-накрая Брьондби ще разгърне най-добрия си футбол и ако не друго, то поне ще се поздрави с едни утешителни три точки, за да завърши сезона с добро настроение.

първенство:Дания – Суперлига
двубой:Брьондби – Мидтиланд
прогноза: Брьондби 0 или победа за Брьондби, равен няма залог
коефициент: @1.65 в bet365
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50