Прогноза за Прибрам – Теплице

Тимовете на Прибрам и Теплице сътвориха един огромен триумф на резултатния футбол съвсем наскоро след като през лятото изиграха една приятелска среща помежду си, крайният резултат от която се оказа 4:4. Все пак следваше да бъде излъчен победител и така се стигна до изпълнения на дузпи, а Теплице все пак се наложи. Падането на много голове в това съперничество не е нещо ново като в рамките на последните му издания все по-често се стига до подобно явление.

Прибрам

Изненадващо беше единствено това, че последният им официален спор – от края на април тази година, приключи без нито един гол. Не е изключено точно в идния случай да се стигне до известно компенсиране и феновете на футбола да видят сблъсък, който е досущ като онзи от лятото, макар този път самият характер да е коренно различен и да не става на въпрос за контрола. Още от средата на юни месец тимът на Прибрам беше подготвил страшно много приятелски сблъсъци, с които да се подготви по възможно най-добрия начин за идния сезон.

Тимът имаше за съперници: Млада Болеслав, ЦСКА-София, Теплице, Легия, Ференцварош, Арсенал Тула и Влашим. В огромна част от двубоите инкасира страшно много голове във вратата си – срещу Млада Болеслав – 3, срещу Теплице – 4, срещу ЦСКА-София – 3, срещу Легия – 5 и срещу Ференцварош – 3.

Теплице

Това със сигурност не е случайно, а слабостите в отбрана ще продължат да са налице и в откриващия за сезона двубой. Теплице се отчете с много по-добри резултати в контролите си като не допусна нито една загуба, но все пак следва да се допълни, че и съперниците на тима въобще не бяха толкова силни, като тези на Прибрам. За справка той срещна: Бисхофсвердер, Соколов, Илхава и Визехрад.

Теплице ще има известно превъзходство в това съперничество и ще е изненадващо ако не се разпише и въпреки това много трудно ще е да запази вратата си без инкасиран гол.

първенство:Чехия – Първа лига
двубой: Прибрам – Теплице
прогноза:Гол/Гол или да отбележат и двата:Да
коефициент: @1.80
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.801.80