Bet365 Poker 2016г. – ревю

  • Страница: http://poker.bet365.com/
  • Основан: 2004
  • Network: iPoker
  • Multi-Tabling: 16
  • Трафик: Висок
  • Конкуренция: Слаба
  • Mac съвместимост: Не
  • Български играчи: Да

    100% бонус до €100

Bet365  е най-реномираната покер зала в мрежата на iPoker. Залата е страхотна, съдържа изобилие от различни стаи, голям трафик и много добър, разбираем софтуер.Не можете да получите рейкбек в залата на Bet365, но има доста прилична ВИП програма за компенсация.

icon-yesНамира се на трето място от гледна точка на трафика (има повече от достатъчно играчи), с много ясен и лесен за използване софтуер;

icon-yesТоп покер зала за България;

icon-noНяма рейкбек, но има страхотна ВИП програма с точки на негово място (обмяна на точки в пари);

icon-noМрежата на iPoker не приема играчи от САЩ.

Въпреки,че не можете да получите рейкбек от Bet365, съм прекарал много време, щастлив да играя в тази зала, заради обема на трафика и добрият софтуер.

Конкуренцията е достатъчно слаба, че да победите в много от залозите, което прави Bet365 Poker чудесна възможност за редица играчи.

 

Bet365 разочарова само от липсата на директна система за рейкбек. Въпреки това, ВИП програмата с точки е достатъчно добра за редовните играчи да получават добра част от техния рейкбек. Процентите не са толкова големи, колкото  на стандартните рейкбек сделки, но ВИП схемата на Bet365 е  една  от най-печелившите.

Покер в bet365 конкуренция и трафик:

icon-yesМного голям обем на трафика (На трето място сред всички зали);

icon-yesНаситен със слаби играчи. Открих, че някои от най-слабите маси се намират именно в Bet365.

Bet365 е част от мрежата на iPoker, който в момента се намира под #3 в класацията по трафик на покер зали (След PokerStar  и Full Tilt Poker). Това прави Bet365  най-голямата  онлайн покер зала извън САЩ и може да бъдете сигурни, че намирането на редица слаби маси с желани от вас залози, няма да представлява никакъв проблем.
Големият обем на трафика означава, че несъмнено винаги ще има постоянен поток от слаба конкуренция, от която вие да се възползвате. Аз лично съм имал много печеливши сесии в Bet365 , което най-вероятно обяснява защо съм толкова голям фен на залата.

Големият обем на трафика,като голяма част от него е изпълнен със слаби играчи,всъщност е най-големият коз на Bet365 Poker.

Посетете сайта на Bet365 Poker.

Bet365 Софтуер:

icon-yesНаистина се наслаждавам на софтуера. Лесен за използване,без никакви проблеми;

icon-yesНякои играчи са далеч от това да бъдат големи фенове на програмата покер клиент;

icon-noНе е съвместим с MAC

Софтуера на Bet365 (iPoker) е едновременно много обичан и много мразен. Винаги съм се наслаждавал да играя в Bet365 , защото намирам софтуера за:

icon-yesМного ясен. Винаги може да видите ясно извършващото се действие, докато играете;

icon-yesЛесен за използване. Никога не съм имал проблеми с намирането на маса и място, което да заема.

Въпреки това, съм наясно, че някои играчи имат неприязъм към софтуера и не се са доволни да го използват. За себе си не мога да разбера защо, затова може да си заслужава да изтеглите Bet365 и да изпробвате да играете на маси с виртуални пари,преди да започнете да играете за истински.

Едно последно нещо,което трябва да спомена е ,че масите не могат да променят размера си визуално, но вместо това са снабдени  с опция за мини-изглед. Това може да не се хареса на всеки, но опцията служи добре за целите си.

100% шанс за печалба до 200 лв бонус

 

Бонусът на Bet365 е с висок, 100-процентов шанс да спечелите до 100€ бонус за съвпадения. Това е един от най-приятелските бонуси в мрежата на iPoker. Този бонус е достъпен за всички нови играчи в залата,така че не е необходим бонус код или нещо подобно  за да го получите. Просто се регистрирате и играете покер.

Основни бонус детайли:

[columns]

[column size=“half“ last=“no“]Бонус: 100€
Съвпадение: 100%
Време: 60 дни
Печалба: 5%
Бонус код:
Възвръщаеми бонус детайли:[/column]
[column size=“half“ last=“yes“]Точки  Лоялност, спечелени за 1€ изплатен рейк: 15
Точки Лоялност ,необходими за 1 € от бонус: 90
Общо точки Лоялност, необходими за изпълнението на бонуса: 9,000
Общо изплатен рейк за осребряване на бонуса: 600€
Възвращаемостта на бонуса: 16,67 %[/column]

[/columns]

Когато комбинирате ВИП програмата на Bet365 с бонус за нов играч, получавате доста изгодна зала , в която да играете. Погледнете в раздела за бонуси, за да видите  сравнение между Bet365 и други големи зали, ставайки на въпрос за най-голяма възможна печалба като нов играч.

[button url=“https://5bet.eu/go/winbet-link/“ target=“_blank|_self“ style=“xsmall|small|normal“]Започни сега ![/button]