Прогноза за Острава – Либерец

Тимовете на Острова и Либерец потеглят към новия сезон с нови амбиции и желание за по-добро класиране. В рамките на миналия домакините останаха разделени на педя разстояние от това да се озоват в „Лига Европа“ след като станах част от финалния плейоф за последното място в надпреварата, но отстъпиха на Млада Болеслав с 1:0. Всичко това се случи като завършек на един общо взето силен за тях сезон, който обаче беше помрачен от огромния спад в представянето им през последния месец от кампанията, което се оказа и решаващо.

Острава

Дълго време те не успяваха не само да спечелят, а и да се разпишат като в тази графа влиза един мащабен период от 8 поредни двубоя (заключителните им за кампанията, така че тази серия е в сила и до днес). За споменатите сблъсъци те не записаха нито една победа, а в едва един от тях се разписаха. Същият този тим на Острава направи сериозна подготовка за новата кампания, включваща изиграването на редица контроли.

В тях тимът демонстрира коренно различно представяне в предни позиции като неизменно се разписваше. Той намери път към вратата на всеки от 5-те си съперника – Слован Братислава, МОЛ Види, Криля Советов, Осиек и Аустрия Виена, като всеки един от тях е от едно прилично европейско ниво.

Либерец

Либерец също беше разколебан в заключителната фаза на предходната кампания и точно този огромен регрес в играта на тима го остави на 6-то място във водещата група, което на свой ред е единственото, което не дава възможност за оставане в битката за участие в европейските турнири.

Буквално в последния кръг тимът беше изместен от 5-то място не от друг, а от следващия си съперник – Острава, който записа равенство и със спечелената точка се озова само с една по-напред. Въпреки, че по принцип не са сред най-резултатните тимове в лигата, точно в този случай тези тимове ще са готови за направата на футболно шоу и ще забравят за играта в отбрана.

първенство:Чехия – Първа лига
двубой: Тунис – Ангола
прогноза:Гол/Гол или да отбележат и двата:Да
коефициент: @2.15
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.152.152.15