Прогноза за Нюрнберг – Херта

Нюрнберг - Херта

Обоснована прогноза за Нюрнберг – Херта от немската бундеслига 1

Нюрнберг се завърна в Първа Бундеслига и изцяло според предвижданията срещна много големи затруднения по пътя към утвърждаването си в елита.

Нюрнберг

Тимът е много по-различен отколкото при последния път, в който имаше досег до съперничествата с най-силните отбори в страната и в никакъв случай не е изненадващо и това, че в рамките на изминалите 17 кръга има едва 11 спечелени точки. Няма и кой знае каква класа в редиците на този отбор, който освен това има и редица контузени футболисти. В това число влизат: Липер, Годен, Райн, Петрак и Бауер. Техният треньор Микаел Кьолнер продължава да разчита страшно много на една все по-рядко срещана схема на игра, каквато е 4-1-4-1. Чуди се как да направи така, че отборът му да започне отново да печели и най-накрая да сложи край на серията си от 4 поредни загуби в първенството, а дали ще намира начин да го постига, в скоро време ще разберем дали го е открил.

Макс-Мьорлок“ (както е името на стадиона на домакините) не е виждал победа в първенството от страшно дълго време насам – от края на септември месец когато местният тим се справи с Фортуна Дюселдорф с 3:0. От тогава до днес не спечели в нито едно от 6-те си домакинства като в 3 от тях дори не реализира гол. Нюрнберг има много сериозни проблеми точно в завършващата фаза, а срещу Херта за пореден път това ще се затвърди. Изненадващо е и това, че най-голямата звезда в редиците на тима е доскорошният футболист на Лудогорец – Върджил Мисиджан, който е много високо ценен от Кьолнер.

Херта

Излизайки срещу съперник, който безкрайно много обича да се надстрелва със съперниците си, от домакинския лагер ще предложат нещо по-различно и ще приемат Херта в своята половина. Това ще е и в основата на развитието на двубоя, а друго много важно нещо е това, че гостите продължават да имат страшно много отсъстващи футболисти, голяма част от които са от тяхното нападение.

Целият списък с контузени е доста дълъг и включва: Герзбек, Каде, Торунарига, Груич, Дилорзун, Лукасен и Леки. Точно по подобие на последните два двубоя между Нюрнберг и Херта, и този ще е с малко голове, като до паузата те изцяло ще отсъстват.

първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Нюрнберг – Херта
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.90
коефициенти: коефициенти от букмейкър winbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90