Прогноза за Нюкасъл – Уулвърхямптън

Нюкасъл - Уулвърхямптън

Обоснована прогноза за Нюкасъл – Уулвърхямптън

Нюкасъл

Нюкасъл за пореден сезон изпитва огромни затруднения и в най-скоро време не е изключено да потегли към Чемпиъншип. Положението в този отбор се крепи само на едно-единствено събитие – на това дали треньорът Рафаел Бенитес ще остане начело или не. Самият той е от най-висока класа и незнайно как преди няколко години склони да поеме отбор от калибъра на „свраките“, а непрестанните приумици на собственика – Майк Ашли водят до непрестанни проблеми.

Превърна се в нещо напълно обичайно през последните години във всеки един домакински двубой да се наблюдават лозунги на „Спортс Дайрект Арена“ от някои от най-верните фенове на тима с призив най-накрая Ашли да продаде активите си.

Той на свой ред преди няколко години беше стигнал до истинска крайност в отношенията си с феновете, като неведнъж те бяха готови дори да се саморазправят с него, но впоследствие въпросният собственик отпусна прилични финансови средства за трансфери и се стигна до там отборът да оцелее в Премиършип.

Не измина много до поредната кардинална промяна в неговите планове, а това доведе и до изпадането на тима, след което той отново даде възможност на треньора (Бенитес в този случаЙ) да направи няколко класни трансфера, а те се оказаха напълно достатъчни за наставник от такъв калибър, за да може веднага да върне отбора си на най-високо ниво. Непрестанните приумици и безумни решения на Ашли продължават и точно това е причината тимът да се колебае отново между Премиършип и Чемпиъншип.

Нюкасъл отново в Чемпиъншип

Едно е сигурно – ако Рафаел Бенитес не продължи договора си и напусне „свраките“ (което при това положение е почти сигурно) тимът отново ще потегли към втория ешелон, а възможността да се завърне бързо редом до най-добрите е минимална. Всичко около този отбор понастоящем се крепи не на собственика, а на треньора, като това е един от малкото такива случаи. В повечето отбори двете страни действат в разбирателство и резултатите са много добри, но не и при Нюкасъл.

Като нищо още след края на този сезон отборът ще потегли в една много неблагоприятна за него посока и ще остане за дълго далеч от допира си с най-добрите, като всичко това ще се дължи само на един човек – собственика Майк Ашли, който не е изключено в най-скоро време да се превърне в пореден обект на атака от страна на определено невероятните фенове на „свраките“. Рафаел Бенитес не разполага с достатъчно класни футболисти и благодарение на правилния избор на формация някак си държи тима на прилична позиция.

Уулвърхямптън

Уулвърхямптън доскоро беше една от най-големите сензации в Премиършип, но през последния месец изпадна в голяма криза. Нуно Еспирито направи няколко отчаяни опита да подобри изявите на своите, включително взимайки и решение да остави някои от обичайните си титуляри резерви. Неотдавна (срещу един от най-слабите отбори в елита – Кардиф той остави на пейката дори един от твърдите най-постоянните в изявите си футболисти през сезона – централния бранител Бенет), но и това не даде желания резултат. Със сигурност той ще се завърне в обичайното си партньорство с Коуди и най-накрая тимът ще демонстрира стабилизиране на отбраната си.

През последните седмици, дори месеци, „вълците“ имат огромни пробойни в отбраната си, които доведоха до инкасирането на редица голове.

Надиграването с Нюкасъл ще е от коренно различен характер и ще завърши с наличието на малко голове, а безумните решения на собственика на „свраките“ като нищо ще провалят тима в пореден случай и най-накрая Уулвърхямптън ще е на висота и в своя визита, подобрявайки изявите си в отбранителен план, запазвайки една от малкото си „сухи“ мрежи.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Нюкасъл – Уулвърхямптън
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.70 – Загуба
Уулвърхямптън да не допусне гол @ 3.00 Загуба
под 0.5 гола първо полувреме @ 2.50 Загуба
Нюкасъл да отбележи под 1.5 гола @ 1.40 – Спечелен
под 1.5 гола в мача @ 2.75 – Загубен
под 0.5 гола в мача @ 7.50 – Загубен

коефициенти: коефициенти от winbet
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.571.571.57

прогноза: под 2.5 гола @ 1.70

п