Прогноза за Нюкасъл – Борнемут

прогноза за Нюкасъл - Борнемут

Обоснована прогноза за Нюкасъл – Борнемут

Нюкасъл

Това е един от най-важните двубои през целия сезон за домакините от Нюкасъл, които изостанаха страшно много в класирането и непосредствено преди началото на срещата са на незавидното 18-то място в подреждането. Победата на Кардиф отпреди няколко минути направи така, че „свраките“ да се озоват отново в зоната на изпадащите след като я напуснаха за кратко благодарение на победата си над Уотфорд с 1:0 миналия кръг.

Възпитаниците на Рафаел Бенитес получават нова златна възможност да се завърнат в изходната си позиция и дори да се изкачат с още няколко места напред в класирането ако се справят със съпротивата на Борнемут. За пореден път испанският мениджър няма да изневери на себе си, а ще излезе със схема 4-4-1-1 с: Дубравка, Дъмет, Фернандес, Шар, Йедлин, Кенеди, Диаме, Ки, Ричи, Перес, Рондон.

Този отбор на Нюкасъл е един от най-слабите по отношение на индивидуална класа в цялото първенство и въпреки това като нищо отново може да се спаси. Единствената причина отборът да не се е озовал все още в Чемпиъншип е, че разполага с треньор от толкова висок калибър.

„Трудните“ отношения между Бенитес и Майк Ашли

Големият проблем за „свраките“ е, че договорът на Бенитес изтича, а многократно той заявяваше, че ако не получи някакъв по-голям бюджет, който да използва за закупуването на няколко нови класни футболисти, то той в най-скоро време ще напусне. Конфликтът между него и собственика Майк Ашли е явен като в случая испанецът е в пълното си право. От няколко години насам Ашли, макар да притежава акциите на отбора, се превръща в неговия най-голям враг, поради нежеланието си да дава по-големи суми за привличането на футболисти.

Това толкова неприятно отношение от страна на феновете към него е напълно обяснимо, а от тук насетне той ще има само още една възможност да задържи Бенитес и тя ще е свързана с това какво ще се случи на зимния трансферен прозорец. До тогава отборът ще е отчайващ и като нищо ще остане в зоната на изпадащите. За негово най-голямо щастие той ще има възможност да запише няколко добри резултата, тъй като програмата му не е никак лоша.

Борнемут

Борнемут продължава да бележи гол след гол, а формата на Калъм Уилсън е забележителна. Едва ли точно Нюкасъл ще го спре, така че за пореден път водещият голмайстор на „черешките“ ще бъде сред героите за своя тим. Еди Хау излиза с обичайния си състав: Бегович, Смит, Аке, Кук, Франсис, Ибе, Кук, Лерма, Фрейзър, Брукс, Уилсън. Този толкова ключов и за двата тима двубой ще се превърне в „черешката“ на ранните съперничества от съботния ден, изумявайки с добрите завършващи удари и на двата тима.

първенство:Англия – Висша лига
двубой: Нюкасъл – Борнемут

прогнози: Гол/Гол или да отбележат и двата:Да

коефициенти: коефициенти от efbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70