Прогноза за Нюкасъл – Бърнли

Нюкасъл

Нюкасъл е в изумителен възход и продължава да върви към спасението. След толкова много трудни мигове за определено многобройните фенове на този велик английски клуб, най-накрая настъпиха и по-добри времена за тях. Привличането на Алмирон през януари беше моментът, който преобърна целия им сезон и докато само преди два месеца бяха едва ли не изпаднали, положението понастоящем е коренно различно.

Този тим на Нюкасъл с новата си звезда в редиците стои отлично на терена и е готов да се надиграва не само с отбори от по-ниско ниво, а и с най-добрите в лигата. Най-важното за него е, че изгради аванс пред зоната на изпадащите, пък макар и крехък, от едва 4 пункта, на този етап той е напълно достатъчен, за да донесе някакъв комфорт за Рафа Бенитес и неговите футболисти.

Домакинството на Бърнли е един шанс, който много рядко се отдава, така че те са задължени да го използват. Нови три точки ще значат 4-та победа в рамките на последните 6 кръга и изкачването напред в таблицата ще продължи. Наложат ли се в този си двубой на своя „Спортс Дайрект“, те ще могат да мислят даже и за завършване в средата на класирането, така че няма да е пресилено точно това домакинство да бъде определено като най-важното им въобще през сезона.

Бърнли

Бърнли ще изпита една своя стара слабост, а именно да се проваля във визитите си. Въпреки, че вече в 8 поредни двубоя от първенството няма допуснато поражение, тимът ще бъде надигран от Нюкасъл и ще се нуждае от нещо изключително, за да си тръгне с точков актив от тази визита. Възходът на Бърнли ще е дотук, а Шон Дайш и неговите футболисти ще бъдат засилени отново към битката за оцеляване и то от пряк съперник.

Алмирон ще бъде в центъра на всичко най-интересно, случващо се на терена и ще демонстрира нагледно защо беше платена толкова сериозна сума за него през януари.

 

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Нюкасъл – Бърнли
прогноза: Нюкасъл 0 или победа за Нюкасъл,равен няма залог @ 1.45
коефициенти: коефициенти от 1xbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.451.451.45