Нигерия – Украйна (до 20г)

 

Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Украйна

Нигерия и Украйна са на ръка разстояние от класирането си за фазата на директните елиминации. Положението в тази група е такова, че точно те заемат водещите две места като преимущество е за символичните гости от този сблъсък след като дотук спечелиха и двата си двубоя – срещу САЩ (2:1) и срещу Катар (1:0).

Така, каквото и да се случи в съперничеството им с Нигерия, те вече имат подпечатано място във фазата на директните елиминации и няма да е изключено дори това да излязат с голяма част от резервните си футболисти, съхранявайки най-силните си за решителните моменти.

Има няколко много отличителни млади таланти в този състав на украинците като сред тях са: Лунин, Коноплия, Попов, Бондар, Цитаишвили, Булеца и Суприага. Всички те, с изключение на първия, са футболисти или на Шахтьор, или на Динамо Киев, а това само затвърждава колко огромното значение на местните два гранда за футбола в цялата страна. Тимът на Олександър Петраков е един от малкото в тази заключителна фаза на надпреварата, които играят във формация с петима защитници, а дотук това им донесе страхотни резултати.

Със сигурност те ще продължат да разчитат на този си начин на игра и срещу Нигерия като разликата ще е придадена единствено от това, че все пак Петраков ще погледне към фазата на директните елиминации и ще остави някои от титулярите си на пейката напълно умишлено.

Нигерия

Равенството срещу Нигерия ще е резултат, който ще е много, много благоприятен както за неговите възпитаниците, така и за Пол Аигбогун.

Орлите“ записаха победа и загуба дотук и въпреки, че изостават от Украйна и имат предимство спрямо САЩ изразявао се единствено в по-добрата им голова разлика, са с прекрасна възможност пред себе си за преодоляване на груповата фаза. Те са много близо до това да се възползват по най-добрия начин от факта, че 4 от 6-те най-добри трети в груповата фаза, получават класиране.

При създалата се ситуация не съществува възможност, при която да не стигнат до подобна развръзка, дори САЩ да спечели срещу Катар в другия двубой. Всичко, от което те се нуждаят, е просто една точка и точно за това ще излязат срещу Украйна.

Така и този двубой няма да донесе изобилие от футболни емоции и въпреки това, участниците в него ще са напълно доволни от крайната развръзка с подялба на точките.

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Нигерия – Украйна (до 20г)
прогноза:Равен
коефициент: @2.70
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.702.702.70