Прогноза Наполи – Ница

наполи-ница

Прогноза за над 2.5 гола за двубоя Наполи – Ница

Наполи изнесе пореден много силен сезон и остана на третото място в Серия А, гарантирайки си участие в плейофите преди групите на „Шампионска лига“. Тимът има много голям потенциал, пореден от наличието на звезди от световна величина, свързани от гениалните решения на Маурицио Сари.

Преобразяването на неаполитанския спящ гигант под ръководството на ексцентричния наставник е видимо и с просто око и продължава вече няколко години и е почти сигурно, че този ход ще бъде запазен и през задаващата се кампания.

Забележителното ниво на индивидуален блясък, както и липсата на контузии и наказания, са основните причини да предвиждаме наличието на нова забележителна продукция от страна на италианския тим.

Той е един от малкото, които в толкова важен двубой ще излязат на терена и от първия съдийски сигнал ще се настанят трайно в противниковата половина, опитвайки се да решат всичко относно класирането още на своя „Сан Паоло“.

Положението в офанзивата на Наполи е ударно – футболисти, кой от кой по-качествени – Хосе Кайехон, Аркадиуш Милик, Лоренцо Инсине и Дрийс Мертенс – квартет мечта за всеки един треньор. Полузащитата не отстъпва по нищо на забележителната офанзива като и тя има своите достойнства, придадени от присъствието на Хамшик, Диавара, Жоржиньо.

Отбранителният вал е единственият, изграждащ формацията на италианския колос, който не е така стабилен, а това със сигурност ще остави налични апетитите на Ница да се надява на класиране.

Няма как гостите да излязат в един двубой с подобно значение и да се приберат в своята половина. Това просто не е веруюто на Лусиен Фавър, който постигна много с атакуващия си стил на игра, налаган във всеки един отбор, от който той беше част. Присъствието на Плеа, Балотели, Сери, Сиприен, Балотели, както и на перлата в селекцията – Уесли Снайдер, в редиците на французите прави така, че те да имат своите надежди за класиране.

Много неприятно е физическото състояние на две от звездите – Сиприен и Балотели, които са с травми и навярно ще отпаднат от групата за двубоя. Въпреки това високото темпо на игра ще е налично и ще предизвика падането на много голове.

турнир:Шампионска лига
къде:Стадио Сан Паоло; 21:45
двубой:Наполи – Ница
прогноза:Над 2.5 гола
коефициент:1.62 efbet
статус:?

Въпреки, че прогнозите от типа под/над 2.5 гола са много популярни, ако все пак не знаете какво точно означава, можете да прочетете нашата статия за Гол-линия.