Монако – Тулуза – анализ

Монако - Тулуза - анализ

Футболен анализ с прогноза за среща от френската Лига 1, между отборите на Монако – Тулуза

Леонардо Жардим продължава да внася ред в своя състав, а големите постижения няма да закъснеят. Неговите момчета направиха необходимото преди седмица когато прескочиха с лекота най-трудния си съперник в оставащите кръгове – Лион.

Зашеметяващата игра на „монегаските“ доведе до излизането им напред с 0:2 още преди паузата, а след нея единственото, което се случи, беше Тосар да вкара почетен гол за Лион.

Като цяло резултатът не е обективен понеже Монегаските имаха тотален контрол върху развитието на срещата и ако бяха по-съсредоточени в завършека на атаките си, можеха да стигнат и до победа с 1:5 или 1:6. Този тим има една много сериозна отличителна черта и тя се корени в нападението му.

Въпреки това Монако взе своето и продължи да има възможността да си позволи дори една загуба в оставащите кръгове и пак да спечели титлата (при положение, че същевременно ПСЖ спечели всичките си срещи). Дълготрайно травмираният – Бошиля е единственият отсъстващ за домакините. Той обаче въобще не е сред титулярите, а на игралното поле за това домакинство ще видим най-доброто от най-доброто в редиците на Леонардо Жардим.

Указанията му ще са да се подходи много динамично и от първите минути мисълта да е насочена в една посока – във вкарването на максимално много голове до почивката. Едва ако това се случи, треньорът ще си позволи да започне да вади от игра една по една големите си звезди, за да ги съхрани за предстоящото голямо домакинство на Монако. Същият този отбор продължава да има нечовешка резултатност от около 3 вкарани гол на мач в лигата, което е повече от забележително.

Тимът на Тулуза стартира кампанията с редица пробойни в отбраната си, но през последния месец навярно е работил много в тази посока, понеже в цели 4 от предходните 5 кръга не допусна гол във вратата си. Срещу ударното нападение на Монако това ще е много, много трудно, дори граничещо с невъзможното.

Момчетата на Жардим ще се придържат към вече изградената линия от вкарване на голове в една среща (средно по 3) и няма да оставят абсолютно никакви шансове на 11-ия в подреждането.

Прогноза: Победа наМонако с азиатски хендикап -1.5
Коефициент:1.60 в Palmsbet
Статус:?