Прогноза за Монако – Амиен

Монако - Амиен

Обоснована прогноза за Монако – Амиен

Монако

Много, много важен двубой за домакините от Монако, които правят потресаващ сезон и въпреки това са близо до оцеляването. От огромно значение за тях е да спечелят домакинството си на Амиен, което при определена развръзка (свързана най-вече със задължителна загуба на Каен срещу Лион), може да е равносилно на оцеляване.

Монако ще заложи на най-доброто с което разполага за този толкова важен двубой: Беналио, Сидибе, Мартинс, Глик, Бало Туре, Хенрикс, Джемерсон, Головин, Силва, Карлос Винисиус, Фалкао. Насреща им ще застанат: Гюртнер, Питерс, Дибаси, Аденон, Крафт, Отеро, Монкодюи, Блин, Годос, Гираси, Конате. Тимът от Княжеството е в огромна криза, а загубите в последните два кръга го поставят в още по-неблагоприятна ситуация.

В същото време тимът спечели само веднъж в рамките на последните си 10 двубоя като много, много изненадващо беше това, че го стори не на друго място, а на стадиона на втория най-силнен тим през сезона – Лил.

Амиен

Амиен отчайващ гост като в рамките на последните си 9 визити няма нито една победа. От самото начало на този двубой Монако ще демонстрира кой е по-качественият от участниците в него, ще използва индивидуалния блясък на футболистите си и най-вече на Головин и ще стигне до тази толкова, толкова важна победа.

Най-накрая Монако ще демонстрира нещо хубаво в представянето си, ще бъде безапелационен и още от първите 10 минути ще си проличи колко силно желае трите точки. Тимът ще осъществи рано-рано смазващо превъзходство по отношение притежанието на топката, ще се настани трайно в половината на съперника и ще излезе напред в резултата още през първата част.

първенство:Франция – Лига 1
двубой:Монако – Амиен
прогнози: Монако
Статус:?
коефициент: 1.50 в Betfair борса

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50