Прогноза Мол Види – Лудогорец

Мол Види - Лудогорец

Обоснована прогноза за Мол Види – Лудогорец

Унгарците сюрпризираха футболната общественост не с игра, блясък или зашеметяваща класа, а с добра организираност в отбрана и най-вече с изкопченото 0:0 от Разград.

Настоящото статукво недвусмислено увеличава възможността им да се справят с „орлите“ и едва ли не вече изпаднали в еуфория от това реми, те всъщност са в ситуация, много сходна с тази преди началото на първия двубой.

За да се стигне до тяхно класиране вариантите всъщност са два – единият (по-благоприятният за тях) е просто да спечелят реванша, без значение с какъв резултат, а вторият минава през нулево реми в редовното време и успешна развръзка в продълженията или дузпите.

Лудогорец от своя страна просто трябва да вкара откриващото попадение в двубоя с което и ще отвори много, много широко вратата към следващия кръг на турнира. Видяното в първия двубой категорично говори в полза на „орлите“, които както се казва „нямаха ден“.

При други обстоятелства резултатът от аналогично изигран двубой (с различия единствено в завършващата фаза) щеше да е от 3:0 нагоре в тяхна полза. Тимът на Пауло Аутуори имаше няколко от така наречените чисти голови положения, които бяха пропиляни основно от Клаудиу Кешеру.

Въпреки пропуските румънският голаджия ще е сред стартовите футболисти и в реванша, като този път успеваемостта му ще е чувствително по-добра. Няма как да се правят някакви обобщения и да се дават изводи за изявите на футболистите на Лудогорец на другия край на терена (вратаря и отбранителната линия), тъй като те не бяха подложени на нито едно сериозно изпитание.

На няколко пъти в първия сблъсък „орлите“ (и в частност халфовете им) направиха този толкова важен тънък пас към своите нападатели, което е от огромно значение в съвременния футбол, но последните се провалиха. Марселиньо, Вандерсон и компания ще продължат с активната си игра и ще подпомогнат страшно много Кешеру в начинанието му да „счупи каръка“ и да изведе тима на победния път.

При цялото това преимущество във всяко едно отношение, много трудно се вижда начин, по който Лудогорец да не спечели реванша и да не се класира.

първенство: Шампионска лига – квалификации – 2018/2019
двубой:Мол Види – Лудогорец
прогноза: Лудогорец
коефициент: @1.61 в winbet

Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.611.651.61