Анализ за Милан – Удинезе

Милан - Удинезе

Обоснована прогноза за Милан – Удинезе

Милан

Всеки един от оставащите 8 кръга до края на сезона ще е от огромно значение за „росонерите“. Възходът им през февруари беше последван от много голяма криза, отприщена от загубата на градското дерби с Милан. Последва нова безобразна игра от тяхна страна при визитата на Сампдория и въпреки, че бяха ощетени от съдийската бригада и в частност от Даниеле Орсато след като не получиха дузпа в заключителните минути, те няма как да бъдат доволни от показаното.

Присъствието на подобни футболисти от толкова висока класа и съсредоточаването на много големи финансови възможности задължава „червено-черните“ да се върнат към най-добрите си времена в най-скоро време. Изявите им благоприятстват това да се случи, но като цяло освен фактът, че имат един от най-младите треньори в цялото първенство (в лицето на Дженаро Гатузо), те имат и много млада единайсеторка.

Несъмнено този състав на Милан ако се развие в правилната посока ще постигне страшно много, но за да има възможността да го стори в най-скоро време, то ще има нужда от това да запази 4-то си място. Милан ще бъде преобразен и ще се справи с лекота с този си съперник.

Удинезе

Удинезе продължава да е един от застрашените от изпадане, но много трудно ще се стигне дотам, че точно този отбор да изпадне. Милан има огромно превъзходство над този си съперник и при положение, че разполага с толкова сериозна единайсеторка, а и има домакинството на своя страна, то не се вижда как няма да се върне към победите. Възпитаниците на Гатузо ще гледат към противниковата врата от самото начало и в крайна сметка ще стигнат не само до победата, а до категорична такава, която да остави отбора на много добра позиция в съперничеството за 4-то място.

коефициент: 1.50 в WinBet букмейкър

първенство:Италия – Серия А
двубой:Милан – Удинез
прогнози: Милан
Статус:?
коефициент: 1.50 в WinBet букмейкър

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50